Offerte ontvangen? Contact opnemen

Activiteiten

Header activiteit vergaderbreak rondleiding door de tuinbaas op Kasteel De Vanenburg

Bent u op zoek naar een activiteit als aanvulling van uw bijeenkomst, heisessie, personeelsfeest of familiefeest? Wilt u graag afwisseling van het programma van uw bijeenkomst of u als team dichter bij elkaar krijgen? Door de grootte van het landgoed is er bij Kasteel De Vanenburg veel mogelijk voor een vergaderbreak of teamuitje: zowel ontspannend, inspannend als teambuildend.

Activiteit tijdens programma bij Kasteel De Vanenburg

Activiteiten tijdens uw bijeenkomst

Wij werken samen met een externe organisatiebureaus op het gebied van sportieve teambuilding en recreatieve bedrijfsuitjes. Een greep uit het aanbod: outdoorgames, GPS-route, boogschieten of teambuildingsopdrachten. Benieuwd naar de mogelijkheid voor uw activiteit op Kasteel De Vanenburg? Wij kijken ernaar uit om u te voorzien van een leuk en interessant programma die aansluit bij het doel van uw bijeenkomst.

Vitaliteitsworkshop

Wilt u ook tot de meest energieke bedrijven van Nederland behoren en uw medewerkers bekend maken met optimale zelfzorg? Een externe partij biedt bij ons op locatie een vitaliteitsworkshop. Hoe kun je in het dagelijks leven gebruik maken van positieve stressprikkels?

In ongeveer 1,5 uur tijd worden deelnemers op een laagdrempelige manier uitgedaagd om op een spelenderwijs weer vitaal te worden. Is dit passend als onderbreking van jullie programma? Vraag gerust naar meer informatie over de inhoud en de mogelijkheden van de workshop.

Vitaliteitsworkshop
Vogels spotten WEB

Vogels spotten

Haal méér uit uw teamdag met de interactieve workshop vogels spotten. Een natuurlijke omgeving stimuleert creativiteit én zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Maak optimaal gebruik van de prachtige natuur op ons landgoed met de workshop: vogels spotten. 

Vogelwachter Adriaan neemt u met veel enthousiasme en kennis mee in de fascinerende wereld van vogels. Ontdek bijvoorbeeld de ijsvogel vliegend over de grachten of hoor opeens de luidruchtige boomklever. U gaat gegarandeerd helemaal op in het moment. Met gevolg? Meer focus en inspiratie voor uw bijeenkomst!

Welkom voor een kennismaking!

Vanenburg Putten   Foto van Roos ()   verkleind

Voor ons is iedere bijeenkomst maatwerk. Bent u op zoek naar een andere activiteit of wilt u graag meer informatie? Wij denken graag met u mee om een onvergetelijke dag te creëren. 

Voor meer informatie, een rondleiding of advies op maat, komen wij graag met u in contact. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!

Bel: 0341 37 54 54