Offerte ontvangen? Contact opnemen

Activiteiten

Even Buiten Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een mooie locatie op de Veluwe. Door de grootte van het landgoed zijn er vele mogelijkheden voor een vergaderbreak of teamuitje: ontspannend, inspannend of teambuildend.

Even Buiten Kasteel De Vanenburg

Activiteiten tijdens uw bijeenkomst

Wij werken samen met een extern organisatiebureau op het gebied van sportieve teambuilding en recreatieve bedrijfsuitjes. Een greep uit het aanbod: outdoorgames, GPS-route, boogschieten, informele wijnproeverij, luchtballonvaart of teambuildingsopdrachten. Benieuwd naar de mogelijkheid voor uw activiteit op Kasteel De Vanenburg? Wij kijken ernaar uit om u te voorzien van een leuk en interessant programma die aansluit bij de doel van uw bijeenkomst.

Rondleiding 'verborgen verhalen'

Ons landgoed kent een hele rijke geschiedenis met een schat aan verhalen. Speciaal voor groepen hebben wij een exclusieve rondleiding op ons 17e-eeuwse landgoed met (geschiedenis)verhalen over het landgoed en haar bewoners. De rondleiding is geschikt voor groepsgroottes van minimaal 6 personen en maximaal 15 personen.

Altijd al meer willen weten hoe het vroeger was bij Kasteel De Vanenburg? Plan dan uw rondleiding als onderdeel van uw programma: een frisse neus en vele weetjes rijker gegarandeerd!

Rondleiding Verborgen Verhalen
Vitaliteitsworkshop

Vitaliteitsworkshop

Wilt u ook tot de meest energieke bedrijven van Nederland behoren en uw medewerkers bekend maken met optimale zelfzorg? Een externe partij biedt bij ons op locatie een vitaliteitsworkshop. Hoe kun je in het dagelijks leven gebruik maken van positieve stressprikkels?

In ongeveer 1,5 uur tijd worden deelnemers op een laagdrempelige manier uitgedaagd om op een spelenderwijs weer vitaal te worden. Is dit passend als onderbreking van jullie programma? Vraag gerust naar meer informatie over de inhoud en de mogelijkheden van de workshop.

Welkom voor een kennismaking!

FBNL0 staand bewerkt

Wij nodigen u uit langs te komen om onze mooie locatie eens met eigen ogen te bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met onderstaand nummer of het contactformulier in te vullen. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!

Bel: 0341 37 54 54