Reserveer tafel
Restaurant De Vanenburg Putten slider

Culinair genieten

bij onze brasserie of restaurant in Putten

Welkom in onze brasserie of restaurant in Putten. In ons fine-dining Restaurant De Vanenburg (al 5 jaar één van de 500 lekkerste restaurants van Nederland) geniet u van culinaire creaties tijdens een lunch, high tea of diner. In Brasserie De Hoeve bent u op de juiste plek voor een borrel of diner in een ontspannen sfeer. Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant of brasserie?

Welkom voor een

DSC 0

Restaurant De Vanenburg

Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Richard Broersma van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Wilt u graag een tafel reserveren? Ons fine-dining Restaurant De Vanenburg is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. U bent van harte welkom voor:

  • lunch: tussen 12.00 en 15.00 uur
  • high tea: aanvangstijd 13.00 uur
  • diner: aanvang tussen 17.30 en 20.00 uur (5-, 6- of 7-gangendiner voor 19.00 uur)

Bekijk de beschikbaarheid via onderstaande knop "Reserveer tafel", of vraag ernaar via telefoonnummer 0341-375454 of per mail info@vanenburg.nl.

Brasserie De Hoeve

Onze brasserie is gelegen in het boerderijcomplex Klein Vanenburg. Brasserie De Hoeve biedt een ontspannen en gezellige sfeer voor iedereen die wil genieten van een heerlijke borrel of diner. In 2023 is de brasserie een complete make-over ondergaan. Het is de perfecte gelegenheid voor een borrel of een informeel diner met collega’s, vrienden of familie. Brasserie De Hoeve is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur. In de zomermaanden is ook het naastgelegen terras geopend.

Wees welkom!


Gerechten   Brasserie De Hoeve
DSC

Het zonnigste terras in de achtertuin van Putten

Wilt u op een uniek terras genieten van het mooie weer? Welkom op ons riant terras, achter het kasteel en midden in onze historische bomentuin. Het terras is geopend van april tot en met september. Geniet in alle rust van een borrel, lunch of high tea met op de achtergrond de fluitende vogeltjes.

Het terras is de ideale plek om te proosten onder het genot van een heerlijke bittergarnituur, om even een stop te maken tijdens die prachtige fietstocht of om romantisch te lunchen met uw geliefde. We kijken er naar uit om u letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten!


Culinair diner

Een culinair feest in een prachtige ambiance, mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en grenzeloze gastvrijheid: dat is wat u tijdens een diner bij Restaurant De Vanenburg kunt verwachten. Iedere dag werkt onze keukenbrigade met verse en seizoensgebonden producten. Het diner is gegarandeerd een verrassing. Heeft u voorkeur voor een vegetarisch diner? U heeft keuze voor een vegetarisch menu. Mogen wij u een onvergetelijke belevenis bezorgen?

DSC 0
Lunch terras

Lunchen bij Restaurant De Vanenburg

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van lunchen op Kasteel De Vanenburg. Wij presenteren u met trots onze lunchkaart. Op deze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Geniet van een heerlijke lunch met uitzicht op de bomentuin of op het terras. Of proost samen met uw familie of vrienden onder het genot van een smakelijke bittergarnituur. 

Nieuwsgierig naar onze lunch?

4-gangen high tea

Onweerstaanbare lekkernijen

Onze high tea is pure verwennerij en inmiddels een begrip in Putten en omgeving. Laat u verrassen met verschillende gangen met zoete lekkernijen, sandwiches, pie van het seizoen en scones begeleid door verschillende soorten thee.

High tea () 0
Groepsdiner bij Restaurant De Vanenburg in Putten

Culinair genieten voor grote(re) gezelschappen

Bent u op zoek naar een restaurant voor een culinaire lunch of diner met uw zakenrelaties, gasten of collega’s? Voor gezelschappen van meer dan 9 personen hebben wij diverse mogelijkheden, zoals ons lunchbuffet, luxe broodjes geserveerd aan tafel, dinerbuffeten of meergangendiners. Zodat u samen met uw gezelschap culinair geniet in een prachtige ambiance. Wij stellen graag een op maat gemaakt voorstel voor u op.

Vanaf 9 personen:
Offerte aanvragen

Tafel reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om vroegtijdig uw tafel te reserveren. Klik op onderstaande knop 'reserveren'. Uiteraard kunt u ook reserveren via e-mail info@vanenburg.nl of telefonisch via 0341- 37 54 54. 

Openingstijden:

  • Restaurant De Vanenburg is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.
  • Brasserie De Hoeve is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur.

Heeft u een allergie? Meld het ons graag bij uw reservering. 

DSC

Uw restaurantbezoek combineren met een overnachting?