Reserveer tafel Boek kamer

Culinair genieten bij
Kasteel De Vanenburg

Restaurant Hans Dekker MG final 0

Welkom in ons restaurant, 1 van de 500 lekkerste restaurants van Nederland! In het kasteel kunt u ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen.

Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest!

Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant?

Proosten groep culinair diner restaurant Putten

Culinair verrassingsdiner

Een culinair feest in een prachtige ambiance. Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke belevenis.

Lunch & terras

Laat u ouderwets verwennen

In het restaurant, achter het kasteel, heeft u uitzicht over de 17e-eeuwse bomentuin. Midden in deze bomentuin vindt u ook ons unieke terras. Van maandagavond t/m zaterdag heten wij u graag welkom voor een kopje koffie, lunch, high tea of diner.

Lunch terras
Van Essenzaal Hans Dekker MG 0 Edit  0

Smakelijk en culinair genieten voor grote(re) gezelschappen

Ook voor groepen bereiden wij graag heerlijke gerechten. Zodat u samen met uw gezelschap culinair geniet in een prachtige ambiance. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, gangendiner, keuzebuffet of barbecue. Wij denken graag met u mee en houden graag rekening met allergieën.

Vanaf 12 personen:
Offerte aanvragen

Onweerstaanbare lekkernijen

Onze high tea is pure verwennerij en inmiddels een begrip in de omgeving. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit onze keuken begeleid door verschillende soorten thee.

High tea () 0

Uw restaurantbezoek combineren met een overnachting?