Reserveer tafel Boek kamer
resaturant header

Restaurant

Culinair genieten bij ons restaurant in Putten

Welkom in ons restaurant in Putten, 1 van de 500 lekkerste restaurants van Nederland! In het kasteel kunt u ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen.

Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest!

Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant?

Proosten groep culinair diner restaurant Putten

Openingstijden restaurant

Wilt u graag een tafel reserveren? Ons restaurant is geopend op maandag vanaf 15.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.30 uur. U bent van harte welkom voor:

  • lunch: tussen 12.00 en 15.00 uur
  • high tea: aanvangstijd 13.00 uur
  • diner: aanvangstijd tussen 17.30 en 20.00 uur (5, 6 of 7-gangendiner vóór 19.00 uur)

Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Vraag telefonisch via 0341-375454 of per mail info@vanenburg.nl naar onze beschikbaarheid. Of bekijk de beschikbaarheid via onderstaande knop "Reserveer tafel".

Culinair verrassingsdiner

Een culinair feest in een prachtige ambiance, mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en grenzeloze gastvrijheid: dat is wat u tijdens een diner kunt verwachten. Iedere dag werkt onze keukenbrigade met verse en seizoensgebonden producten. Het diner is gegarandeerd een verrassing. Heeft u voorkeur voor een vegetarisch diner? U heeft bij onze menu van de chef de keuze voor een vegetarisch menu. Mogen wij u een onvergetelijke belevenis bezorgen?

Kok Kasteel De Vanenburg
Lunch terras

Overheerlijk lunchen op het terras

In het restaurant, achter het kasteel, heeft u uitzicht over de 17e-eeuwse bomentuin. Midden in deze bomentuin vindt u ook ons unieke terras. In de maanden april tot en met september bent u, op zonnige dagen, hier van harte welkom voor een kopje koffie, lunch, high tea of diner.

Smakelijk en culinair genieten voor grote(re) gezelschappen

Ook voor groepen (vanaf 9 tot 180 personen) bereiden wij graag heerlijke gerechten. Zodat u samen met uw gezelschap culinair geniet in een prachtige ambiance. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, gangendiner, keuzebuffet of barbecue. Wij denken graag met u mee en houden graag rekening met allergieën.

Vanaf 9 personen:
Offerte aanvragen
Van Essenzaal Hans Dekker MG 0 Edit 0
High tea () 0

Onweerstaanbare lekkernijen

Onze high tea is pure verwennerij en inmiddels een begrip in de omgeving. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit onze keuken begeleid door verschillende soorten thee.

Uw restaurantbezoek combineren met een overnachting?