Reserveer tafel Boek kamer
Restaurant Hans Dekker MG final 0
Restaurant

Culinair genieten bij ons restaurant in Putten

Welkom in ons restaurant in Putten, 1 van de 500 lekkerste restaurants van Nederland! In het kasteel kunt u ontbijten, lunchen, dineren of borrelen in één van de prachtige restaurantzalen.

Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel. Of u nu met een grote groep komt dineren of met een klein gezelschap; het wordt gegarandeerd een culinair feest!

Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant?

Proosten groep culinair diner restaurant Putten

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is van maandag t/m zaterdag geopend. Op maandag openen wij onze deuren vanaf 15.00 uur en dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.30 uur. U bent van harte welkom voor:

  • een kopje koffie: vanaf 10.30 uur
  • lunch van de kleine kaart: tussen 12.00 en 15.00 uur
  • high tea: aanvangstijd 13.00 uur
  • culinair diner: aanvangstijd tussen 17.30 en 20.00 uur
    (5- of 6-gangendiner vóór 19.00 uur)

Openingstijden kunnen incidenteel afwijken (bijvoorbeeld bij een besloten groepsreservering). Het is aan te raden om van te voren te reserveren.

Culinair verrassingsdiner

Een culinair feest in een prachtige ambiance. Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw diner. Dineren bij Kasteel De Vanenburg bezorgt u een onvergetelijke belevenis.

FBNL
Lunch terras

Overheerlijk lunchen op het terras

In het restaurant, achter het kasteel, heeft u uitzicht over de 17e-eeuwse bomentuin. Midden in deze bomentuin vindt u ook ons unieke terras. Van maandagavond t/m zaterdag heten wij u graag welkom voor een kopje koffie, lunch, high tea of diner.

Smakelijk en culinair genieten voor grote(re) gezelschappen

Ook voor groepen bereiden wij graag heerlijke gerechten. Zodat u samen met uw gezelschap culinair geniet in een prachtige ambiance. Of u nu gaat voor een luxe broodjeslunch, gangendiner, keuzebuffet of barbecue. Wij denken graag met u mee en houden graag rekening met allergieën.

Vanaf 12 personen:
Offerte aanvragen
Van Essenzaal Hans Dekker MG 0 Edit 0
High tea () 0

Onweerstaanbare lekkernijen

Onze high tea is pure verwennerij en inmiddels een begrip in de omgeving. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit onze keuken begeleid door verschillende soorten thee.

Uw restaurantbezoek combineren met een overnachting?