Neem contact op Offerte maken

Bruiloft

Romantisch trouwen op
een unieke locatie

Jullie gehele trouwdag is mogelijk op één locatie. En wat voor één! Iedereen kan genieten van de sfeer, service en gasvrijheid van Kasteel De Vanenburg. Dat is niet alleen fijn voor uw gasten, maar ook voor jullie als bruidspaar. Zo kunnen jullie ontspannen genieten van de dag van jullie leven!

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgelijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van bruidstaart tot receptie en van lunch tot diner. Kasteel De Vanenburg is dé exclusieve en romantische trouwlocatie in Putten die jullie wensen met alle liefde laat uitkomen.

Alles op één locatie, dat is niet alleen voor uw gasten prettig, ook voor u als bruidspaar erg fijn. Zo kunt u ontspannen genieten van de dag van jullie leven!

Geef elkaar het ja-woord op onze unieke locatie

Jullie liefdevolle ja-woord komt op onze romantische trouwlocatie fantastisch tot zijn recht in één van onze sfeervolle zalen.

Daan & Lotte Een sprookjesachtig weekend vol liefde

Lotte&Daan

Chris & Yvonne "Als we ooit gaan trouwen, dan doen we dat hier!"

LM Weddings  00px

Herrald & Natalia "Alles was in goede handen, de mensen hier weten echt wat ze doen."

WhatsApp Image 0 0 0 at

Martijn & Fenny "We hebben een heerlijke, relaxte dag gehad."

A

"Samen plannen maken voor die ene mooie dag!" Maak kennis met Melissa

Melissa verhalenoverzicht

Wij nemen jullie zorgen uit handen

Via onze online offerteplanner is het mogelijk om jullie droombruiloft zelf samen te stellen. Kies zelf uw diner, hapjes, drankjes... en nog veel meer. Via de tool ontvangt u direct een offerte die op een later moment ook weer aan te passen is. Stel dus direct geheel vrijblijvend een offerte samen voor jullie droombruiloft of login om een bestaande offerte te bekijken.

WhatsApp Image 0 0 0 at

Proef de sfeer zelf op ons landgoed tijdens een rondleiding

Bruid Stephanie op de rode loper bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg

"Tijdens een vrijblijvende rondleiding laat ik jullie alle mogelijkheden en zalen zien. We bespreken jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie leven."

Melissa Ruitenberg & Beate Evers

Bel 0341 37 54 54