Reserveer tafel Boek kamer

Prinsheerlijk overnachten
op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg

Ontspannen genieten

Als gast van ons hotel op de Veluwe wordt u ouderwets verwend. Onze 48 hotelkamers (10 suites, 18 deluxe kamers en 20 compact kamers) zijn verspreid over hofjes rondom het kasteel. Uw hotelkamer ligt midden in de natuur. Elke kamer heeft zijn eigen entree en terras. Ons hotel ligt op slechts een paar autominuten van de A28 en 1,5 kilometer vanaf station Putten. Parkeren is gratis.

Praktische informatie:

  • Het hotel is geopend van maandagmiddag t/m zondagochtend

  • Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken voor 11.00 uur

  • Op zondagochtend sluiten na uitcheck de faciliteiten

  • Het ontbijtbuffet is geopend van dinsdag t/m zondag van 7.00 – 10.30 uur.

Een goed begin van de dag

De geur van vers brood verwelkomt u direct bij aankomst in onze ontbijtzaal in het kasteel. Ontdek ons uitgebreide ontbijtbuffet. Heeft u liever uw ontbijt op  de kamer? Dit is uiteraard mogelijk en daarnaast bent u ook zonder overnachting van harte welkom voor een smakelijk ontbijt. Denk bijvoorbeeld aan het begin van een gezellige familiedag, reünie of aan de start van een zakelijke bijeenkomst.

Ontbijtkoks Riny en Annie keuken Kasteel De Vanenburg Putten
ontvangst0

Zakelijk overnachten

Geniet tijdens uw verblijf van een ontspannen overnachting. Na uw overnachting kunt u genieten van een uitgebreid en vers ontbijt in het kasteel. Dit ontbijt zorgt voor een goede start of afsluiting van uw bijeenkomst. Uw bijeenkomst kan plaatsvinden in één van onze 12 vergaderzalen. Dit kan ook door één van onze vergaderarrangementen te boeken.

Een alles-in-één ervaring

Faciliteiten
op ons landgoed

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de prachtige omgeving, culinaire verwennerij in ons restaurant en van de rust en ruimte op ons 17e-eeuwse landgoed. Of boek extra's bij uw overnachting.