Bekijk menukaart Tafel reserveren
Gerechten   Brasserie De Hoeve 0

Brasserie De Hoeve

Heerlijk genieten tijdens een diner of borrel

Welkom bij Brasserie De Hoeve, een schitterende brasserie gelegen in het gerenoveerde boerderijcomplex Klein Vanenburg, midden op de Veluwe. Verken de opties om heerlijk te dineren en borrelen bij Brasserie De Hoeve. 

Geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur.

Kasteel De Vanenburg   Brasserie De Hoeve   diner op het terras

Menukaart

Op onze menukaart ontdekt u een gevarieerde selectie aan smakelijke gerechten, verrukkelijke borrelhapjes en verfrissende drankjes die wij met plezier serveren in Brasserie De Hoeve. Laat u verwennen met een heerlijke borrel op ons gezellige terras of nodig uw familie, vrienden, gasten of collega's uit om samen te genieten van een daghap in onze sfeervolle brasserie.

Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal op onze menukaart staat?

Welkom op ons terras

Graag verwelkomen wij u op het gezellige terras van Brasserie De Hoeve. Van april tot en met september kunt u genieten van de serene sfeer terwijl u ontspant met een verfrissende cocktail of van een heerlijk diner geniet. Ons terras biedt de ideale setting om even bij te komen na een fietstocht of gezellig te tafelen samen met uw collega's, gezin of geliefde. We kijken ernaar uit om u volop te laten genieten.

Brasserie De Hoeve zomer0 terras HR ()
Kasteel De Vanenburg

Overnachten?

Wilt u blijven overnachten na uw borrel of diner? Dat kan in één van onze 48 hotelkamers of -suites op het landgoed. Speciaal voor de brasserie hebben wij ook een Brasserie De Hoeve arrangement. Geniet van een prinsheerlijke overnachting, 3-gangendiner in de brasserie en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt in het kasteel. Wanneer mogen wij u verwelkomen? 

Genieten met uw zakenrelaties, gasten of collega's

Voor groepen van meer dan 6 personen hebben wij verschillende mogelijkheden voor een heerlijk diner of gezellige borrel. We stellen graag een op maat gemaakt voorstel voor u samen. Ons team denkt graag met u mee en houdt rekening met uw specifieke (dieet)wensen, zodat we een passende ervaring kunnen bieden.

Vanaf 7 personen:
Vraag een offerte
Kasteel De Vanenburg   Brasserie De Hoeve  dec

Brasserie De Hoeve

Welkom bij onze brasserie

image
image
image
image
image
image
image