Reserveer tafel Boek kamer
Kasteel De Vanenburg
Ons landgoed

Onvergetelijke momenten op een 17e-eeuws landgoed

Kasteel De Vanenburg is een hotel, restaurant, congrescentrum en trouwlocatie, gevestigd op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Centraal gelegen in het hart van Nederland, op slechts een paar autominuten van de A28 en 1,5 kilometer vanaf station Putten, vindt u een oase van rust.

De ongekende gastvrijheid van haar medewerkers én oneindige mogelijkheden en sfeer van het landgoed maken Kasteel De Vanenburg dé ontmoetingsplaats voor onvergetelijke momenten voor elk samenzijn. Voor kleine en grote gezelschappen worden stijlvolle bijeenkomsten verzorgd met persoonlijke aandacht en culinaire hoogstandjes in een prachtige ambiance.

FBNL

Team Kasteel De Vanenburg

Gastvrijheid is een ambacht wat door mensen, met mensen, voor mensen wordt gemaakt. Graag stellen we ons gastvrije team, onze 'Vanenburgers', aan u voor.

Cultureel en historisch erfgoed

Diverse kloosterarchieven vertellen ons veel over het ontstaan van de Vanenburg. De naam ‘Vaenenborch’ komen we voor het eerst tegen in 1389. Het landgoed zoals we het nu aantreffen kent zijn oorsprong in de 17e eeuw, aan de hand van architect Philip Vingboons. Baron en barones Van Pallandt hebben als bewoners aan het einde van de 18e eeuw de grootste stempel gedrukt op het cultureelhistorische erfgoed.

Foto historie
DJI 00

Vanenburg Group

Kasteel De Vanenburg is eigendom van Vanenburg Group, het investeringsbedrijf van ondernemersfamilie Jan Baan, oprichter van de softwarebedrijven Baan Company (verkocht aan Infor) en Cordys (verkocht aan OpenText) en succesvol investeerder in diverse bedrijven.

Naast het eigendom en de exploitatie van het 17e-eeuwse landgoed heeft de ondernemersfamilie het softwarebedrijf Vanenburg in eigendom, een onafhankelijke software- en services organisatie die bedrijven helpt bij de digitale transformatie en hen in staat stelt om snel te innoveren. Vanenburg is specialist op het gebied van ERP en maakt innovatieve IT-oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven. Het bedrijf heeft een lange historie in de IT-industrie en telt meer dan 150 werknemers in haar vestigingen in Nederland en India.

Het hoofdkantoor van Vanenburg is gevestigd in de voormalige tuinbaaswoning op het 17e-eeuwse landgoed.

“Bij Kasteel De Vanenburg weet ik dat ik op mijn plek zit!" Malissa vertelt

Gastvrouw Malissa met dienblad restaurant Putten Kasteel De Vanenburg

Tea & foodpairing Een unieke belevenis

Theesommelier Dennis Klomp aan tafel met gasten Gastheer gastvrouw vacature werken bij Kasteel De VanenburgFBNL00

4 nieuwe Junior Suites veel luxe afwerking en details

Kasteel De Vanenburg

Vier sterren superior kwalificatie Trots op deze erkenning!

Bas Uijlings fotografie

WorldHotels™ verwelkomt Kasteel De Vanenburg Exclusieve upscale en luxe hotels

Foto Toast aansluiting Kasteel De Vanenburg x

Familie van tuinbaas Noordanus "Alles viel op z'n plek!"

image0

Ontdek nog meer van Kasteel De Vanenburg