Reserveer tafel
Restaurant Putten Kasteel De Vanenburg slider

Restaurant De Vanenburg

Culinair genieten in een prachtige ambiance

Welkom in ons fine-dining Restaurant De Vanenburg, 1 van de 500 lekkerste restaurants van Nederland! Met veel passie en aandacht zet onze keukenbrigade onder leiding van de chef-kok Richard Broersma van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel.

KDV restaurant putten kasteel de vanenburg culinair diner

Welkom in ons restaurant

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw culinaire verrassingsdiner bij ons fine-dining Restaurant De Vanenburg. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden gerechten. Wilt u graag vegetarisch dineren? Bij ons menu van de chef heeft u de keuze voor een vegetarisch menu.

Lekker 0

Al 5 jaar in de Lekker500

Bijpassend arrangement?

Onze sommeliers hebben bij iedere gang een bijpassende wijn gekozen. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving.

Geen alcohol, maar toch volwaardig dineren? Bij ieder gerecht is ook een specifieke pure thee geselecteerd. De perfecte alcoholvrije vervanger die net zo’n culinaire ervaring biedt. Een unieke belevenis die u nergens anders meemaakt.

KDV restaurant de vanenburg kaas kaaswagen putten
Lunch terras

Lunch

Onze kleine kaart biedt een scala aan lunchgerechten, zo is er voor iedere gast een passend gerecht. Ook is er gedacht aan onze jonge gasten, de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Geniet van een smakelijke bittergarnituur op het terras, in het midden van de 17e-eeuwse bomentuin, of proost samen met uw vrienden of familie in Restaurant De Vanenburg in het kasteel.

Benieuwd naar onze lunch?

High tea

Traditionele 4-gangen high tea

Liefhebbers van een high tea, opgelet. Zoekt u een bijzondere bestemming voor een luxe high tea in Putten? Welkom op ons landgoed. Hier bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. De high tea is inmiddels een begrip in Putten en omgeving.

Geniet samen met vriend(inn)en of familie van een heerlijk moment van pure ontspanning, vergezeld met zoete en hartige lekkernijen tijdens de high tea. Maak uw bezoek compleet met een mooie wandeling over ons landgoed.

High tea () 0
Chef kok Richard bij Kasteel De Vanenburg

Culinaire groet

Namens de keukenbrigade van Kasteel De Vanenburg heet ik u van harte welkom in ons restaurant. Wat kunt u van ons verwachten? Onze verrassingsmenu's zijn aangepast aan het seizoen en zijn gebaseerd op de Franse keuken, met een open blik naar culinaire invloeden vanuit de gehele wereld – variërend van de Oosterse keuken tot en met onze ‘eigen’ Veluwe.

Bewonder het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat uzelf volledig in de watten leggen. Wanneer mogen wij onze creaties voor u bereiden?

Een culinaire groet vanuit de keuken,

Richard Broersma

chef-kok

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Wij raden aan uw tafel tijdig te reserveren. Klik op onderstaande knop 'tafel reserveren'. Het is ook mogelijk om te reserveren via e-mail info@vanenburg.nl of telefonisch via 0341- 37 54 54. Ons fine-dining Restaurant De Vanenburg is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor het diner verwelkomen u graag tussen 17.30 en 20.00 uur (voor een 5- of 6-gangendiner, graag voor 19.00 uur).

Heeft u een allergie? Meld het ons graag bij uw reservering.


DSC 0