Offerte ontvangen? Contact opnemen
Header Klein Vanenburg evenementenlocatie midden Nederland Kasteel De Vanenburg Putten

Zakelijke evenementen

Georganiseerd in Klein Vanenburg

Wilt u uw evenement in het midden van het land laten plaatsvinden? Kasteel De Vanenburg heeft een eigen evenementenlocatie: Klein Vanenburg voor gezelschappen tot 275 personen.

Klein Vanenburg is gesitueerd in de voormalige hoeve van het landgoed en heeft een flexibele indeling, uitgebreide technische audiovisuele mogelijkheden en beschikt over een eigen ontvangst- en registratieruimte.

Voordelen Kasteel De Vanenburg

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Capaciteit tot 275 personen
  • 12 vergaderzalen
  • Subzalen met een capaciteit tot 140 personen
  • 48 luxe hotelkamers- en suites
  • Shuttle service van en naar station Putten
  • Lunch en diner vers bereid
  • Landgoed van 13ha
  • Mogelijkheden voor buitenactiviteiten en breakouts
Landgoed Kasteel De Vanenburg ()

Een kleine impressie

image
image
image
image
image

In Klein Vanenburg vindt u onze grootste zaal: het Groot Auditorium. In theateropstelling is deze zaal geschikt tot 275 zitplaatsen. De naastgelegen Tuinzaal is de registratie- en ontvangstruimte, welke door middel van meerdere deuren direct toegang verschaft tot het Groot Auditorium. Deze Tuinzaal is uitermate geschikt als break-out en lunchruimte, om even te ontspannen of juist intensief te netwerken.

Een onvergetelijk event in een landelijke sfeer

Een mooie wandeling vanaf het kasteel brengt u bij Klein Vanenburg. De moestuin en het terras geven de boerderij een sfeervolle entree. Klein Vanenburg biedt u veel privacy en exclusiviteit. De hoeve is namelijk ook als eigen accommodatie af te huren, daarmee geeft u uw bezoekers optimaal de aandacht die zij verdienen.

Klein Vanenburg biedt volop mogelijkheden voor een congres, beurs, kick-off meeting, symposia, (product)presentaties aan grote groepen mensen, maar ook voor uw receptie of (bruilofts)feest. De zalen staan met elkaar in verbinding dankzij een overkapping. Ideaal voor gezelschappen tot 275 personen, maar naar wens ook in te delen in kleinere ruimtes.

Bas Uijlings fotografie 00
FBNL web

Groot Auditorium

Het Groot Auditorium is de grootste zaal met veel mogelijkheden. De zaal is voor veel doeleinden te gebruiken, van presentatie tot beursvloer en van diner- tot feestzaal. De zaal beschikt over een vele technische middelen die kunnen bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst. Standaard heeft u naast diverse microfoons, de beschikking over een full-hd beamer met een scherm. Qua techniek is er veel mogelijk, wij nemen de opties graag met u door.

Evenementenlocatie Klein Vanenburg

Evenementenlocatie Klein Vanenburg is exclusief af te huren, daarbij heeft u de beschikking tot de volgende ruimtes:

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Kasteel De Vanenburg is centraal gelegen in het land en is goed bereikbaar met de auto en per spoor. Het landgoed ligt enkele minuten vanaf de A28 en 10 minuten lopen vanaf station Putten. Wilt u opgehaald worden? Laat het ons weten, dan staat onze shuttleservice voor u en uw gasten klaar. Het landgoed beschikt over gratis parkeerplaatsen en 8 plekken voor elektrische auto’s.

Welkom voor een rondleiding!

FBNL0 staand bewerkt

Wij nodigen u uit langs te komen om onze mooie locatie eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54