Bekijk Oranjerie Offerte aanvragen?
Wouter Harbers in De Vanenburg (Frans Jan Snoek)

Concert

Optimaal genieten van klassieke muziek in een historisch decor

Een historisch landgoed en klassieke concerten vormen een heerlijke combinatie. Tel daarbij op de optimale akoestiek van een hoge ruimte waar van oudsher de grote kuipplanten overwinterden (onze Oranjerie), de 'grande dame' onder de piano's (een Steinway D concertvleugel) en een authentiek pijporgel, en alle ingredienten voor een muzikale reis naar het verleden zijn compleet.

Oranjerie Hans Dekker MG final

Akoestische ruimte

De Oranjerie is een sfeervolle zaal met een unieke ambiance, met als eye-catcher het schitterende handgeschilderde plafond. Het is een zeer geschikte zaal voor concerten door de optimale akoestiek vanwege de hoogte van de zaal en het licht gebogen plafond. Deze akoestiek is met een zeer geavanceerd system nog eens subtiel versterkt. In de zaal is een een authentiek pijporgel, ambachtelijk gebouwd door orgelbouwer Willem de Jongh, en een Steinway D concertvleugel, dé standaard voor wereldwijd gerenommeerde concertpodia. De Oranjerie wordt ook gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten en huwelijken.

Een kleine impressie

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Oranjerie in concertopstelling.

image
image
image
image
image
image
image

Populaire koffieconcerten in de Oranjerie

Koffieconcerten Wouter Harbers bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Datum alvast vastleggen?

Vanenburg Putten   Foto van Roos ()   verkleind

De datum voor een concert alvast vastleggen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Willen jullie graag meer informatie? Dan bespreken we graag jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan jullie dag.


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel 0341 37 54 54