Offerte ontvangen? Contact opnemen
FBNL0 HDR

Zakelijk vergaderen

op een unieke locatie

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen in een prachtige omgeving. Door de diversiteit aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Maak een wandeling door de kleurrijke kasteeltuinen tijdens uw break, proost ‘s avonds tijdens het diner op een geslaagde meeting of organiseer een activiteit als onderbreking van het programma: ontspannend, inspannend en teambuildend.

Uw vergadering in één van de historische zalen

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 ruimtes voor uw vergadering.

Vergaderarrangementen

Zoekt u een vergaderlocatie op de Veluwe? Wij bieden u diverse vergaderarrangementen voor een vaste prijs per persoon. Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst. Boek één van onze 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen. U en uw gasten worden volledig ontzorgd. Zo kunt u zich bezighouden met het doel van de bijeenkomst.

Zakelijke lunch ()
Kasteel De Vanenburg

Passende zalen bij elke vergadering

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 vergaderruimtes. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Een aantal zalen hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zalen zijn juist flexibel te gebruiken.

In het kasteel vindt u op de begane grond onze restaurantzalen: Van Essenzaal, Serre, Van Pallandtzaal, het restaurant en in het souterrain onze ontbijtzaal. Op de 1e etage vindt u de Van der Neer kamer, Govaert Flinck kamer en Jan Coelenbier kamer.

Voor het kasteel staan twee identieke gebouwen: het Koetshuis en de Oranjerie. In het Koetshuis vindt u de Spiegelzaal en Ridderzaal. Buiten de grachten bevinden zich Klein Vanenburg, Vaeneveldtstaete en de hofjes met hotelkamers. In Klein Vanenburg vindt u: het Grand Café, Tuinzaal, Bovenzaal, Groot Auditorium en Tuinterras. In Vaenveldtstaete vindt u de Staetenzaal en in het souterrain Europa en Amerika.

Gast aan het woord: CNS Putten Gewoon Veluwse gastvrijheid!

CNS Putten IMG

Millipedes in the spotlight Het voelt als thuiskomen!

Ellen Adank Sandra van Ewijk Organisatiebureau Millipedes

CIP: Praten over ethiek en digitalisering "De mogelijkheden zijn oneindig!"

Oranjerie

Laatste Commissievergadering Gemeente Putten bedankt!

Ontwerp zonder titel ()

Boeker in the spotlights TVVL

Ontwerp zonder titel ()

Geavanceerde technieken

Ons landgoed is een mooie locatie voor vergaderingen en trainingen vanwege de verschillende zalen die u tot uw beschikking heeft. De vergaderzalen, variërend van een capaciteit van 4 tot 300 bezoekers, ademen stuk voor stuk veel sfeer uit en zijn voorzien van technische snufjes en geavanceerde techniek.

FBNLLR

Maak uw vergaderervaring af

De mogelijkheden op ons landgoed zijn eindeloos. Laat u inspireren!

Welkom voor een rondleiding!

Spiegelzaal U vorm trainingslocatie KasteelDeVanenburg Putten

Wij nodigen u uit langs te komen om onze mooie locatie eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54