Reserveer tafel Boek kamer

Klimbos

Harderwijk klimbos
Klimbos

Een complete belevenis voor jong en oud!

Naar het klimbos is een complete belevenis voor zowel jong als oud. Bent u niet bang voor een beetje hoogte en gaat u de uitdaging aan?

Klimbos Garderen

Klimbos Garderen beschikt over het hoogste parcours van Nederland. Het klimbos is centraal gelegen met leuke parcoursen. Zoals zij zelf omschrijven: "Alle parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, wipe out ballen tot aan een glijbaan. En van evenwichtsbalken, een fiets, een spinnenweb tot aan een tractor. Je komt echt van alles tegen in de bomen!" Ofwel: Plezier gegarandeerd!

Vanaf Kasteel De Vanenburg is Klimbos Garderen met de auto ongeveer 15 minuten rijden. Ideaal voor een gezellig (en uitdagend) dagje weg.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Klimbos Garderen.

Klimbos Harderwijk

Ook in Harderwijk is er een leuk en gevarieerd klimbos. Naast een oneindig lang klimparcours waar je zelf je route bepaalt, is er ook een unieke Rollercoaster Zipline die met hoge snelheid dwars door het bos gaat! Maar er valt nog veel meer te beleven zoals een vrije val van 16 meter of duo-ziplinen. Ofwel: voor ieder wat wils!

Vanaf Kasteel De Vanenburg is Klimbos Harderwijk met de auto ongeveer 10 minuten rijden. Ideaal voor een gezellige en uitdagende dag!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Klimbos Harderwijk.

Impressie

Foto 1 -3 zijn Klimbos Harderwijk, 4,5 zijn Klimbos Garderen

image
image
image
image
image

Gerelateerde activiteiten