Reserveer tafel Boek kamer

Bijzondere vergaderlocatie

Kasteel De Vanenburg is een bijzondere locatie voor diverse bijeenkomsten. Het kasteel is namelijk midden in de natuur gevestigd en kent een rijke historie. Wij hebben tal van mogelijkheden voor u in huis. Het is voor ons van onwillekeurig belang wat de vorm is van het soort vergadering dat u wilt organiseren. Wij beschikken over een groot aantal vergaderzalen die allen zijn voorzien van de meest moderne voorzieningen. Op deze manier kunt u perfect uit de voeten en kunt u vanaf het eerste moment aan de slag.

Op onze bijzondere vergaderlocatie wordt iedere vergadering een gegarandeerd succes. Het team van Kasteel De Vanenburg bestaat uit meer dan zestig gemotiveerde medewerkers die alles in het werk stellen om het u volledig naar de zin te maken. Na de vergadering kunt u plaats nemen in één van onze restaurants. Hier kunt u zowel informeel als formeel dineren.

Uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

De hotelkamers bij onze bijzondere locatie zijn gelegen in afzonderlijke hofjes midden in de tuin van het Kasteel. U kunt bij ons zowel informeel als formeel dineren. Onze chef-kok bereidt een top maaltijd en staat open voor de wensen die klanten koesteren. Wanneer u een vergadering bij ons wilt organiseren, denken wij graag met uw mee.

Op de bijzondere vergaderlocatie treft u stijl, comfort en gezelligheid. Het enthousiaste team van Kasteel De Vanenburg kan u meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden die wij te bieden hebben.