Reserveer tafel Boek kamer

Bruiloftsreceptie

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, willen jullie de gasten graag de gelegenheid geven om jullie te feliciteren. Of jullie nu willen gaan voor een ontspannen borrel of een bruidstaart met toost tijdens jullie bruiloftsreceptie of -feest, wij denken graag met jullie mee. Bij Kasteel De Vanenburg kunnen jullie de dag helemaal naar wens inrichten. De bruiloftsreceptie kan bijvoorbeeld plaatsvinden na de huwelijksvoltrekking, maar ook na het diner en/of voorafgaand aan jullie huwelijksfeest.

Sfeervolle receptiezalen

In ons kasteel en in de bijgebouwen zijn er diverse sfeervolle zalen geschikt voor de receptie op jullie bruiloft. In het kasteel hebben wij bijvoorbeeld de Van Pallandtzaal, Van Essenzaal of de Serre met een mooi terras. Deze zalen zijn zeer geschikt voor het ontvangst van jullie gasten, maar ook voor een exclusief bruiloftsdiner.

Klein Vanenburg, de hoeve naast de kasteelgracht, is zeer geschikt voor een bruiloftsfeest of -receptie voor een groter gezelschap. Een mooie wandeling vanaf het kasteel door de kruiden- en bloementuin brengt jullie gasten bij deze voormalige boerderij.  In Klein Vanenburg zijn de zalen Grand Café, het Tuinterras en het Groot Auditorium. Deze zalen kunnen gecombineerd worden, maar zijn ook te gebruiken als afzonderlijke ruimte(s). Zo hebben wij bij Kasteel De Vanenburg diverse zalen voor zowel een intiem gezelschap tot een grote groep met maximaal 300 gasten.

Bekijk de zalen

Een exclusieve bruiloftsreceptie

Vieren jullie een bruiloftsreceptie bij Kasteel De Vanenburg? Dan bent u verzekerd van een onvergetelijk samenzijn. Er zijn vele ideeën mogelijk voor jullie dag. Wat dachten jullie van een receptie in Klein Vanenburg? Dit is een exclusieve accommodatie met meerdere zalen en een heerlijk overdekt en verwarmd terras.  Bij mooi weer kan ook het gehele buitenterras voor jullie opgesteld worden. Een ideale plek voor een borrel en het aansnijden van de bruidstaart. Binnen is de Tuinzaal ook heel geschikt voor een sweet table. Klein Vanenburg heeft ook een eigen ontvangstruimte, de ideale ruimte voor jullie gastenboek of bijvoorbeeld een photobooth. Hier hebben jullie ook beschikking tot een eigen gaderobe en toiletruimtes.

In de Van Pallandtzaal en in Klein Vanenburg hebben wij tv-schermen of een beamerscherm. Deze kunnen gebruikt worden door jullie gasten voor een stukje of wanneer er een speech gegeven wordt. Daarnaast zetten wij ook graag een cadeautafel voor jullie klaar, waar jullie gebruik van kunnen maken.

Bruiloftsreceptie arrangementen

Voor zowel een receptie, feestavond, verjaardag of jubileum hebben wij diverse arrangementen. Zo weten jullie van tevoren precies hoeveel jullie per gast kwijt zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een receptie arrangement op maat af te spreken. Wij doen er alles aan zodat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie dag.