Reserveer tafel Boek kamer

Centrale vergaderlocatie

Kasteel De Vanenburg is gelegen op de Veluwe in Putten en is daarmee de perfecte centrale vergaderlocatie. Of het nu gaat om een besloten vergadering of een heisessie om creativiteit op te roepen; wij hebben altijd een geschikte vergaderzaal voor u.

Schilders: Hollandse Meesters

Kasteel De Vanenburg is een centrale vergaderlocatie met maar liefst 10 verschillende vergaderzalen. In het kasteel zelf vindt u de Van Essenzaal, Serre, Van Pallandtzaal en ons à la carte restaurant.

Deze ruimtes zijn benoemd naar beroemde 17e-eeuwse Hollandse schilders en verwijzen naar vele prachtige schilderijen die de kamers sieren. De meest ideale en centrale vergaderlocatie is Kasteel De Vanenburg.

Vergadermogelijkheden

Bent u op zoek naar een centrale vergaderlocatie voor een seminar, conferentie of een meerdaagse bijeenkomst? Kasteel De Vanenburg ligt op 5 minuten rijden vanaf de A28 en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het landgoed ligt op 1 kilometer afstand vanaf station Putten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl.