Reserveer tafel Boek kamer

Conferentielocatie

Kasteel De Vanenburg is één van de meest vooraanstaande conferentielocatie van Nederland. Voor de hotelfaciliteiten zijn wij onderscheiden met een officiële viersterren excellent classificatie. Bij binnenkomst merkt u meteen dat u zich in een bijzondere omgeving bevindt. Het kasteel kent namelijk een rijke historie en dat ziet u terug in ieder vertrek. Deze historie hebben we in tact gehouden bij de integratie van diverse hightech voorzieningen.

Midden in de natuur

In de zoektocht naar een conferentielocatie kiest u voor stijl, comfort en gezelligheid. Dat vindt u bij ons. Het is voor ons van onwillekeurig belang of u een seminar, een training of een vergadering wilt houden. Wij staan open voor de wensen en voorkeuren die u koestert en spelen daar op in. Na een intensieve conferentie kunnen de deelnemers volledig tot rust komen in één van onze 52 hotelkamers. Deze bevinden zich in afzonderlijke hofjes die midden in de natuur zijn gerealiseerd.

Succesvolle conferentie

U hoeft niet verder te zoeken naar een conferentielocatie. Wij bieden u alles wat u nodig hebt voor het houden van een succesvolle conferentie. We staan u graag te woord aan de telefoon of bij de receptie.