Reserveer tafel Boek kamer
dinner header

Culinair dineren

Een prachtige ambiance

Welkom in ons restaurant, 1 van de 500 lekkerste restaurants van Nederland! Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chefkok van dag tot dag verrassende en smakelijke creaties op tafel.

DSC 0

Welkom in ons restaurant

Mooi opgemaakte borden, onweerstaanbare smaken en een grenzeloze gastvrijheid. Dat is hetgeen wat u van ons kunt verwachten tijdens uw culinaire verrassingsdiner. In de bereiding van onze gerechten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden gerechten. Wilt u graag vegetarisch dineren? Bij ons verrassingsmenu van de chef heeft u de keuze voor een vegetarisch menu.

Bijpassend wijn- of thee-arrangement?

Onze sommeliers hebben bij iedere gang een bijpassende wijn gekozen. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete en gebalanceerde culinaire beleving.

Geen alcohol, maar toch volwaardig dineren? Bij ieder gerecht heeft onze theesommelier een specifieke thee geselecteerd. Dit is een unieke belevenis die u nergens anders meemaakt.

Theesommelier Dennis Klomp aan tafel met gasten Gastheer gastvrouw vacature werken bij Kasteel De VanenburgFBNL00
Chef kok Richard bij Kasteel De Vanenburg

Culinaire groet

Namens de keukenbrigade van Kasteel De Vanenburg heet ik u van harte welkom in ons restaurant. Wat kunt u van ons verwachten? Onze verrassingsmenu's zijn aangepast aan het seizoen en zijn gebaseerd op de Franse keuken, met een open blik naar culinaire invloeden vanuit de gehele wereld – variërend van de Oosterse keuken tot en met onze ‘eigen’ Veluwe.

Bewonder het prachtige uitzicht over de kasteeltuinen en laat uzelf volledig in de watten leggen. Wanneer mogen wij onze creaties voor u bereiden?

Een culinaire groet vanuit de keuken,

Richard Broersma

chef-kok

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Wij raden aan om vroegtijdig uw tafel te reserveren. Klik op onderstaande knop 'tafel reserveren'. U kan ook reserveren via e-mail info@vanenburg.nl of telefonisch via 0341- 37 54 54. Wij zijn op maandag t/m zaterdag geopend voor diner. Aanvangstijd tussen 17.30 en 20.00 uur (5- of 6-gangendiner vóór 19.00 uur).

Hebt u een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee.

Van Pallandtzaal dineropstelling