Reserveer tafel Boek kamer

Evenement Midden-Nederland

Voor een evenement in Midden-Nederland komt u naar Kasteel De Vanenburg. Voor evenementen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van onze grootste zalen, Groot Auditorium en de Oranjerie. In deze ruimte is veel aandacht besteed aan akoestiek, zodat het tevens dienst kan doen als concert- of muziekzaal.

Technische hulpmiddelen

Het Groot Auditorium is de grootste zaal, die veel mogelijkheden biedt als u een evenement wilt organiseren in Midden-Nederland. In theatervorm biedt deze zaal ruimte aan 300 genodigden. De grote hoeveelheid technische hulpmiddelen zullen bijdrage aan het succes van uw evenement; microfoons, beamers, lcd-schermen en camera’s. Daarnaast kunnen wij een lunch of diner voor uw gasten verzorgen. Gaat u een evenement organiseren in het midden van Nederland? Kom dan naar Kasteel De Vanenburg in Putten.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement in Midden-Nederland? Kom dan eens een kijkje nemen bij Kasteel De Vanenburg, de centrale vergaderlocatie in het midden van het land. Voor meer informatie kunt u bellen met 0341-37 54 54 of een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl.