Reserveer tafel Boek kamer

Exclusieve locatie seminar

Het landgoed van Kasteel De Vanenburg is een exclusieve locatie voor een seminar, vergadering of receptie. De zalen van Kasteel De Vanenburg bieden ruimte voor 4 tot 300 bezoekers en ademen sfeer en authenticiteit uit. Dit maakt het de perfecte locatie voor een seminar, vergadering, presentatie, congres of conferentie.

Oog voor detail

In het kasteel zelf kunt u kiezen uit verschillende zalen als exclusieve locatie voor uw seminar. Op de begane grond vindt u bijvoorbeeld de Van Pallandtzaal, die geschikt is voor 70 personen. Bovendien is de zaal voorzien van een beamer voor het houden van een presentatie. Combineer dit met de sfeer en intimiteit die de zaal uitademt en u hebt de perfecte exclusieve locatie voor een seminar gevonden. Wij bereiden ook graag een zakenlunch voor u, met hetzelfde oog voor detail en perfectie.

Veelzijdig en exclusief

Met 10 verschillende zalen, is Kasteel De Vanenburg een veelzijdige en exclusieve locatie voor een seminar. Kom eens een kijkje nemen op ons landgoed om alles met eigen ogen te bekijken. Voor meer informatie of een rondleiding kunt u een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl, of bellen met 0341 37 54 54.