Reserveer tafel Boek kamer

Exclusieve trouwlocatie

Kasteel De Vanenburg is één van de meest exclusieve trouwlocaties van Nederland. Op ons 17e-eeuwse landgoed verzorgen wij de hele dag voor u tot in de puntjes; van de ontvangst van uw gasten, burgerlijk huwelijk, tot de kerkelijke inzegening en het feest.

Smaak en opmaak

Bij een exclusieve trouwlocatie verwacht u natuurlijk ook verwend te worden met heerlijk eten. Bij Kasteel De Vanenburg zijn onze koks de hele dag in de weer om voor u een prachtig diner op tafel te zetten. In samenspraak met u wordt er van tevoren een menu samengesteld. Op de dag zelf zult u verrast worden door de smaak en de opmaak. Kies voor een exclusieve trouwlocatie voor Kasteel De Vanenburg.

Sprookjeshuwelijk

Voor een sprookjeshuwelijk gaat u natuurlijk op zoek naar de meest exclusieve trouwlocatie van Nederland. Kasteel De Vanenburg, de huwelijkslocatie van Putten, hoort in dit geval bij de top van Nederland! Centraal gelegen in het midden van Nederland, zijn wij voor al uw gasten goed bereikbaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen over Kasteel De Vanenburg en onze bruiloften? Bel dan met 0341 – 37 54 54  of stuur een e-mail naar huwelijken@vanenburg.nl.