Reserveer tafel Boek kamer

Exclusieve vergaderlocatie

U kunt bij Kasteel De Vanenburg terecht wanneer u op zoek bent naar een exclusieve vergaderlocatie. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor een productieve en exclusieve vergadering. Iedere zaal waarover wij beschikken kent een modern comfort en een geavanceerde techniek. Wij zijn in staat om alles te bieden wat uw vergadering of conferentie tot een onvergetelijk succes maakt. Ons team zorgt ervoor dat iedere aanwezige gast zich thuis voelt.

Een 10!

“Wij hadden een fantastisch verblijf! Vanaf het eerste contact was het een zeer warm en professioneel bad waar wij terecht kwamen. Het personeel is prettig in de omgang en hebben alles tot in de puntjes verzorgd. het eten was van bijzondere hoge kwaliteit en ieder van onze groep heeft enorm genoten!”

exclusieve vergaderlocatie

Onze exclusieve vergaderlocatie kent een authentieke schoonheid. Deze hebben wij weten te combineren met diverse hightech voorzieningen. Onafhankelijk van het doel van de vergadering kunnen wij aan uw wensen voldoen. De organisatie van een evenement kunt u vertrouwd aan ons overlaten. Wij beschikken namelijk over een team van ruim zestig enthousiaste mensen. In één van onze restaurantzalen kunnen wij een lunch of diner verzorgen wanneer u gebruik heeft gemaakt van een exclusieve vergaderlocatie.

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden die Kasteel De Vanenburg u te bieden heeft of hebt u een specifieke vraag? Neem contact met ons op. Als vanzelfsprekend kunnen wij iedere vraag voor u beantwoorden.