Vraag een offerte aan Neem contact op

 

Dirkjan Nelske

Feest organiseren

Een moment om nooit te vergeten

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag. Een borrel in de Serre, een buffet in de Van Essenzaal, een high tea met uitzicht over de kasteeltuinen of een feest in Klein Vanenburg; ons landgoed is een stralend decor voor uw feest. En onze gastvrijheid doet de rest.

Champagne bij Kasteel De Vanenburg

Invulling van uw feest

Bent u met een groot gezelschap? Dan is het Groot Auditorium in Klein Vanenburg een geschikte zaal voor uw receptie of -feest. In combinatie met de overige zalen is er plek voor 50 tot maximaal 275 gasten.

Bij mooi weer kunt u samen met uw gasten genieten van een heerlijke borrel op het terras. Kiest u voor de barbecue, dan biedt het overdekte terras bij Klein Vanenburg uitkomst.

Overnachten

Wilt u nog langer genieten van de gastvrijheid en het prachtige landgoed? Wij hebben 48 luxe hotelkamers voor u en uw gasten. Geniet de volgende ochtend samen met uw familie of vrienden van een heerlijk uitgebreid ontbijt op het kasteel.

Een geschikte zaal voor jullie feest

Proef de sfeer op Kasteel De Vanenburg alvast met een impressie van onze feestelijke zalen.

Datum alvast vastleggen?

Vanenburg Putten   Foto van Roos ()   verkleind

De datum voor jullie feest alvast vastleggen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Willen jullie graag meer informatie? Dan bespreken we graag jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan jullie dag.

Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel 0341 37 54 54