Reserveer tafel Boek kamer

Een onvergetelijk event
in een landelijke sfeer

Groot Auditorium vergaderruimte bij evenementenlocatie Klein Vanenburg Kasteel De Vanenburg Putten

Klein Vanenburg biedt volop mogelijkheden voor een congres, beurs, kick-off meeting, symposia, (product)presentaties aan grote groepen mensen, maar ook voor uw receptie of (bruilofts)feest. In deze schitterend gerestaureerde voormalige boerderij vindt u: het Groot Auditorium, Tuinzaal, Tuinterras en onze Bovenzaal. De zalen staan met elkaar in verbinding dankzij een overkapping. Ideaal voor gezelschappen tot 275 personen. De ruimtes van Klein Vanenburg zijn ook met elkaar te combineren zodat dit complex exclusief voor uw bijeenkomst is gereserveerd. Een aanrader bij bijeenkomsten boven de 200 personen.

Het Groot Auditorium is onze grootste zaal en heeft veel mogelijkheden. De zaal is voor veel doeleinden te gebruiken, van presentatie tot beursvloer en van diner- tot feestzaal. Er zijn vele technische middelen die kunnen bijdragen aan het succes van uw bijeenkomst. Standaard heeft u naast diverse microfoons, de beschikking over een full-hd beamer met een scherm. Qua techniek is er veel mogelijk, wij nemen de opties graag met u door.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van het Groot Auditorium en de accomodatie Klein Vanenburg:

image
image
image
image
image
image

Welkom voor een rondleiding!

FBNL0 staand bewerkt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Klein Vanenburg exclusief af te huren? Wij nodigen u uit langs te komen om onze evenementenlocatie eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor de mogelijkheden. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54