Reserveer tafel Boek kamer

Kasteel congres

Wanneer u bij een kasteel een congres wilt houden kunt u uitstekend terecht bij Kasteel De Vanenburg. Deze unieke locatie bevindt zich midden in Nederland, aan de rand van de Veluwe. Wij zijn gevestigd op zeventig kilometer afstand van Amsterdam en op slechts veertig kilometer afstand van Utrecht. Het kasteel kent een rijke historie die wij bij de integratie van diverse hightech voorzieningen in tact hebben gehouden. U beschikt over tal van mogelijkheden om van het congres een waar succes te maken.

“Prachtige locatie in een mooie omgeving! Het personeel is erg gastvrij.”

Bij een kasteel een congres houden, laat op alle gasten een onvergetelijke indruk achter. Wij beschikken over een team van meer dan zestig gemotiveerde medewerkers die het congres tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen. De vorm van het congres is voor ons van onwillekeurig belang.

In ons kasteel vindt u tijdens een congres stijl, comfort en gezelligheid. Na het bijwonen van het congres bestaat te mogelijkheid om te overnachten in één van onze 52 hotelkamers. Als vanzelfsprekend voorzien we u graag van een passend advies over wat we te bieden hebben op onze congreslocatie.