Reserveer tafel Boek kamer

Kasteel vergaderen

Bij Kasteel De Vanenburg kunt u in een kasteel vergaderen. Wij bevinden ons op een unieke locatie in het midden van Nederland. Iedere vergadering wordt met dank aan ons enthousiaste team een gegarandeerd succes. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met diverse hightech voorzieningen zodat het u en de andere gasten tijdens een vergadering nergens aan ontbreekt. Desondanks hebben wij de historische uitstraling van het kasteel behouden. Iedere zaal ademt opnieuw een bijzondere historie. De stijlvolle ambiance draagt bij aan een bijzondere sfeer waarbinnen iedere gast zich snel op zijn gemak voelt.

“Prachtige locatie, mooie vergaderzalen, lekker eten en vooral attente en aardige medewerkers!”

De ervaring van in een kasteel vergaderen is bijzonder. U kunt bij ons in verschillende restaurantzalen zowel formeel als informeel dineren. Onze chef-kok Richard Broersma bereidt iedere maaltijd met zorg en staan open voor de wensen die u koestert. Wanneer de vergadering over meerdere dagen is verspreid, kunt u er voor kiezen om de gasten te laten verblijven in één van onze 52 hotelkamers. Deze bevinden zich in afzonderlijke hofjes midden in de natuur. Het landgoed is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Iedere gast komt hier volledig tot rust dankzij de stilte die hier heerst.

Wanneer u graag in een kasteel wilt vergaderen staan onze medewerkers klaar om u meer te vertellen over de diverse mogelijkheden op onze bijzondere vergaderlocatie. Wij staan garant voor stijl en comfort en daar profiteren onze gasten optimaal van.