Reserveer tafel Boek kamer


Locatie meerdaagse bijeenkomsten

Kasteel De Vanenburg is een prachtige locatie voor meerdaagse bijeenkomsten, vergaderingen en bruiloften. Omdat wij een combinatie aanbieden van vergaderzalen, overnachtingsmogelijkheden en restaurants, kunnen wij een compleet pakket voor u verzorgen. Kom zelf eens kijken naar deze locatie voor meerdaagse bijeenkomsten.

Koetshuis

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een prachtig landgoed en is een zeer geschikte locatie voor meerdaagse bijeenkomsten. De kasteeltuinen nodigen uit voor een wandeling om even een frisse neus te halen tussen de vergaderingen door. Wij kunnen eventueel ook een klassieke lunch voor u verzorgen. Om ook de vergaderingen zelf aangenaam te maken, bieden wij u 10 verschillende vergaderzalen. In het Koetshuis van Kasteel De Vanenburg kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Ridderzaal en de Spiegelzaal. Beide zalen zijn voorzien van een prachtig handbeschilderd, koepelvormig plafond. Hiermee is Kasteel De Vanenburg de perfecte locatie voor meerdaagse bijeenkomsten.

Sfeervolle locatie

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie op de Veluwe voor meerdaagse bijeenkomsten? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl.