Reserveer tafel Boek kamer

Locatie seminar

Kasteel De Vanenburg is een unieke locatie voor een seminar, vergadering, receptie of jubileum. Op ons landgoed vindt u de perfecte combinatie van een authentieke sfeer en de nieuwste technische voorzieningen. Ook al waant u zich in de 17e eeuw bij Kasteel De Vanenburg, onze vergaderzalen zijn voorzien van moderne apparatuur.

Feestelijke gebeurtenissen

Deze combinatie maakt Kasteel De Vanenburg een perfecte locatie voor een seminar of een vergadering. Maar ook feestelijke gebeurtenissen kunnen bij ons gevierd worden. Heeft u binnenkort een receptie of jubileum te vieren? Kom dan eens een kijkje nemen op ons landgoed om te zien wat wij voor u kunnen doen. Tijdens deze dag wordt alles tot in de puntjes door ons verzorgd, van de gastronomie tot het ontvangen van uw gasten. Kasteel De Vanenburg is de perfecte locatie voor de organisatie van een seminar.

Contact

Wij nodigen u van harte uit om met eigen ogen deze prachtige locatie voor een seminar of exclusieve vergadering te komen bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail te sturen naar info@vanenburg.nl.