Reserveer tafel Boek kamer

Luxe vergaderlocatie op de Veluwe

Een luxe vergaderlocatie op de Veluwe vindt u in Kasteel De Vanenburg in Putten. Wij zijn omringd door een historisch landgoed waar iedere gast zich welkom voelt. Als vanzelfsprekend staan wij open voor de wensen en voorkeuren die u koestert. De authentieke schoonheid van iedere aparte ruimte hebben wij weten te combineren met diverse hightech voorzieningen.

Wij garanderen dat het u en de andere gasten tijdens een vergadering nergens aan ontbreekt. Dankzij onze luxe vergaderlocatie wordt iedere vergadering een succes. Het is voor ons van onwillekeurig belang of u een congres wilt organiseren, een conferentie wilt houden of een meerdaagse training wilt geven. Onze zalen bieden iedereen namelijk een breed scala aan mogelijkheden. Zelfs de organisatie van een groot evenement kunnen wij u uit handen nemen. Wij beschikken over 52 luxe hotelkamers die schitterend in de natuur liggen.

Meer informatie?

“Prachtige locatie, mooie omgeving en prettige accommodatie. Personeel zeer vriendelijk en doet er alles aan om met ons mee te denken en het naar ons zin te maken.”

In onze luxe en centrale vergaderlocatie wordt u voorzien van alle modern comfort. Wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en uw voorkeuren met u door te nemen. Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van al wat wij u te bieden hebben.