Reserveer tafel Boek kamer

Mooie locatie voor trainingen

Kasteel De Vanenburg is een mooie locatie op de Veluwe voor trainingen, vergaderingen, seminars en recepties. Ook kunt u bij ons terecht voor teambuilding met uw collega’s. Door de diversiteit van ons landgoed en de beschikbare terreinen kunnen we de teambuilding voor u persoonlijk samenstellen. Daarbij kunt u denken aan boogschieten, survivallen of een rondvlucht in een luchtballon. Kasteel de Vanenburg is een zeer geschikte maar ook mooie locatie voor trainingen.

Geavanceerde techniek

Ons landgoed is een mooie locatie voor trainingen vanwege de verschillende zalen die u tot uw beschikking heeft. In totaal zijn er 10 kamers en zalen, variërend van een capaciteit van 4 tot 300 bezoekers. Deze kamers ademen stuk voor stuk veel sfeer uit en zijn voorzien van technische snufjes en geavanceerde techniek. Daarnaast kunt u bij ons ook overnachten, in één van de 52 hotelkamers die ons kasteel rijk is.

Contact

Wij nodigen u uit langs te komen om deze mooie locatie voor trainingen en seminars eens met eigen ogen te bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!