Reserveer tafel Boek kamer

Mooie vergaderlocatie in Gelderland

Kasteel De Vanenburg is een mooie vergaderlocatie in Gelderland met een ruime keuze uit verschillende zalen. Of het nu gaat om een directievergadering of een teamsessie, onze zalen bieden u oneindig veel mogelijkheden. Kom voor een mooie vergaderlocatie op de Veluwe, in Gelderland naar Kasteel De Vanenburg.

Bekende schilders

Onze mooie vergaderlocatie in Gelderland beschikt in totaal over 10 vergaderzalen, 52 hotelkamers, vrij parkeren en moderne voorzieningen in alle ruimtes. In het kasteel zelf kunt u lunchen of dineren in de restaurantzalen: Serre, Van Essenzaal of Van Pallandtzaal. In het kasteel en de zalen vindt u prachtige schilderijen van bekende schilders uit de 17e-eeuw.

Reserveren

Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Gelderland? Kom dan eens een kijkje nemen bij Kasteel De Vanenburg. Wij vinden altijd wel een zaal of kamer die bij het doel en de aard van uw vergadering past. Indien u wilt reserveren, of meer informatie wilt aanvragen, kunt u bellen met 0341 – 37 54 54 of een e-mail sturen naar info@vanenburg.nl.