Reserveer tafel Boek kamer

Trainingslocatie in Putten, Veluwe

Kasteel De Vanenburg in Putten is één van de trainingslocaties in Nederland waar diverse successen door bedrijven worden geboekt. Bij ons behaalt u direct resultaat uit iedere specifieke training. Wij beschikken namelijk over een groot aantal zalen die allen zijn uitgerust met diverse hightech voorzieningen. In de uitvoering van ons werk streven we er naar dat iedere gast zich bij ons prettig voelt. Daarom besteden we speciale aandacht aan de wensen en voorkeuren die u koestert. De dienstverlening voorzien we van een persoonlijk tintje.

Van een trainingslocatie verwacht u stijl en comfort. Dit maken wij meer dan waar. Ons team van meer dan zestig enthousiaste medewerkers staat klaar om te zorgen dat het u nergens aan ontbreekt. Als vanzelfsprekend denken we graag met u mee over de invulling van de training wat betreft ontbijt, lunch en diner. Onze chef-kok bereidt met zorg iedere maaltijd. De deelnemers aan een training kunnen tot rust komen in één van de 52 hotelkamers die in afzonderlijke hofjes zijn gelegen. Deze hofjes bevinden zich midden in de natuur.

U hoeft niet verder te zoeken naar een trainingslocatie in Nederland. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Het team van Kasteel De Vanenburg draagt bij aan de ervaring van een unieke training. Neem contact met ons op voor meer informatie.