Reserveer tafel Boek kamer

Trouwlocatie kasteel

En zij leefden nog lang en gelukkig…

Droom jij ook van trouwen in een kasteel? Zien jullie jezelf al in een prachtige koets een geweldig entree maken? Willen jullie de ceremonie houden in de kasteeltuinen en elkaar zoenen onder de blauwe regen of rozenboog? Wanneer jullie kiezen voor een trouwlocatie bij Kasteel De Vanenburg kun je het zo gek maken als je zelf wilt én  vooral ook een grote bruiloft vieren.

Nodig al je vrienden en familie maar uit en geniet samen van een onvergetelijke dag! Bij Kasteel De Vanenburg dragen wij graag een steentje bij aan jullie ‘En ze leefden nog lang en gelukkig…’

Trouwlocatie kasteel met landgoed

Jullie huwelijksdag wil je graag tot in de puntjes verzorgd, maar vergeet ook de fotoshoot niet. Wanneer je kiest voor ons kasteel als trouwlocatie, heb je verscholen idyllische plekjes die zich perfect lenen voor prachtige plaatjes. Ontdek het romantische bruggetje over de grachten. Of laat de fotograaf prachtige doorkijkjes ontdekken tussen de bloemen en historische bomen, enthousiasme is gegarandeerd! Met een schitterende fotoreportage kunnen jullie nog jarenlang nagenieten van jullie grote dag!

Romantisch trouwen in een kasteel

In een kasteel als trouwlocatie klinkt het ja-woord extra romantisch. Buiten trouwen bij Kasteel De Vanenburg kan achterin de kasteeltuinen bij de theekoepel. Met de zonnestralen op jullie huid beloven jullie elkaar trouw, waarna je vervolgens 2 witte duiven laat uitvliegen of een andere wens uit vervulling laat komen. Binnen in het kasteel trouwen heeft ook absoluut zijn charme, wanneer jullie daggasten plaatsnemen in de Van Pallandtzaal en jullie vanaf het bordes een prachtige entree maken. Of het aansnijden van de bruidstaart in de Serre, terwijl jullie met de gasten proosten hebben jullie mooi uitzicht over de kasteeltuinen.

Trouwlocatie kasteel met overnachting

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie waar je ook kunt overnachten? Ontdek de suite of de 51 andere hotelkamers waar ook jullie gasten kunnen overnachten. De hotelkamers zijn allen gelegen in hofjes naast de grachten. Zo kunnen jullie samen (of ‘s ochtends met jullie andere gasten) nog extra lang nagenieten van de dag van jullie leven. Bij Kasteel De Vanenburg wordt alle zorg uit handen genomen zodat jullie ontspannen kunnen genieten deze grote dag!

Kennismaken?

Onze huwelijksspecialiste Melissa Kroon-Ruitenberg nodigt jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding over het landgoed. Ten midden van alle bruiloftsstress helpt zij jullie ook op weg met tips, inspiratie en ideeën. Bij Kasteel De Vanenburg laten wij jullie wensen graag uitkomen. Voor meer informatie, een vrijblijvend offerte of het plannen van een afspraak? Neem contact op met Melissa via huwelijken@vanenburg.nl of 0341-375392.