Reserveer tafel Boek kamer

Vergaderen op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg maakt vergaderen op de Veluwe pas echt bijzonder. Wij hebben geschikte vergaderzalen en vergaderruimtes met een uitgebreid scala aan faciliteiten. In alle zalen is geavanceerde techniek beschikbaar als u deze nodig hebt. U kunt in een comfortabele omgeving al uw vergadering plannen.

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u verschillende vergaderzalen in een bijzondere omgeving op de Veluwe. Het landgoed heeft een rijke historie, die wij behouden hebben. De vele moderne voorzieningen, zoals audiovisuele middelen, zijn aangebracht zonder storend te zijn. Verder kunt u gebruik maken van comfortabele voorzieningen en apparatuur inhuren. Alles bij elkaar maakt dat vergaderen op de Veluwe tot een plezierige ervaring. De vergaderzalen en vergaderruimtes zijn te vinden in de bijgebouwen: het Koetshuis, de OranjerieVaeneveldtstaete en Klein Vanenburg. Bij meerdaagse evenementen kunt u overnachten in onze hotelkamers.

Meer informatie over vergaderen op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg vindt u op deze website. U vindt onze zalen en vergaderruimtes in Putten, aan de rand van de Veluwe, centraal gelegen in het midden van Nederland. Ons hospitality team hoort graag al uw wensen om hieraan te kunnen voldoen. U kunt online een offerte aanvragen of ons telefonisch bereiken via 0341 – 37 54 54 voor meer informatie.