Reserveer tafel Boek kamer

Vergaderen op een landgoed

Vergaderen op een landgoed was nog nooit zo aangenaam als bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Hier kunt u uw vergadering even onderbreken om een frisse neus te halen tijdens een wandeling door de prachtige omgeving. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om te blijven overnachten, Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 luxe hotelkamersVergaderen op een landgoed biedt u enkel voordelen.

Staetenzaal

Indien u wilt vergaderen op een landgoed, kunt u bij Kasteel De Vanenburg kiezen uit 10 verschillende vergaderzalen. Afhankelijk van het gezelschap en het doel van de vergadering zoeken wij een passende locatie. In Vaeneveldtstaete vindt u drie prachtige vergaderzalen. De grootste daarvan is de Staetenzaal die over veel licht beschikt. U kunt hier met maar liefst 33 personen vergaderen aan een schitterende ronde tafel.

Prachtig landgoed

Wilt u binnenkort vergaderen op de Veluwe op een prachtig landgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reserveringen. U kunt bellen met 0341 – 37 53 54 of een e-mail sturen naar reserveringen@vanenburg.nl. Vraag ook naar de mogelijkheden om uw vergadering te onderbreken voor een lunch of diner op ons prachtige landgoed.