Reserveer tafel Boek kamer

AVC | partner aan het woord

FBNL

AVC Audio Video Communicatie - Technisch support op Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is niet alleen een 17e-eeuws landgoed, maar ook een populaire vergaderlocatie. Om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, werken we regelmatig samen met verschillende partners die ons ondersteunen bij het realiseren van succesvolle evenementen. Deze keer hebben we de eer om AVC in de schijnwerpers te zetten, een betrouwbare partner die ons helpt bij het waarborgen van vlekkeloze live evenementen op ons landgoed.

In nauwe samenwerking met Kasteel De Vanenburg verzorgt AVC technisch support tijdens live evenementen die op het landgoed plaatsvinden. Hun diensten variëren van het ondersteunen van het geluid in de zaal tot het voorbereiden en bedienen van PowerPoint-presentaties en andere content van de sprekers. Ze begeleiden de sprekers bij de voorbereiding en bieden assistentie tijdens hun presentatie. Indien aanvullende AV-middelen gewenst zijn, levert AVC ook extra audiovisuele apparatuur op basis van de behoeften van de klant, zoals extra microfoon headsets of schermen. Daarnaast kunnen ze complete video-regie verzorgen voor livestreams. Ook bieden ze technische voorzieningen en ondersteuning ter plaatse voor online vergaderingen wanneer een spreker niet fysiek aanwezig kan zijn.

"Onze service zorgt ervoor dat de gasten van Kasteel De Vanenburg zich volledig kunnen richten op hun gasten en presentaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische aspecten", vertelt Jeffry Jaspers, CEO van AVC. Hij benadrukt ook dat de samenwerking met Kasteel De Vanenburg als zeer prettig wordt ervaren. "Zodra een klant technische vragen of specifieke wensen heeft, nemen wij persoonlijk contact op met de klant om ervoor te zorgen dat we de juiste apparatuur en service kunnen bieden. Zo werken wij samen met Kasteel De Vanenburg om de klant het vertrouwen te geven dat hun evenement zorgeloos zal verlopen."

Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, een rondleiding inplannen of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Graag tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!

AVC - Tecnhisch support partner

In nauwe samenwerking met Kasteel De Vanenburg verzorgt AVC technisch support tijdens live evenementen die op het landgoed plaatsvinden.

image
image
image
image

Gerelateerde verhalen