Reserveer tafel Boek kamer

Een bijeenkomst in
een inspirerende omgeving

Header Ridderzaal vergaderlocatie midden Nederland Kasteel De Vanenburg

De Ridderzaal is één van de twee zalen die is gevestigd in ons Koetshuis. Een lichte ruimte met de garantie voor een inspirerende werkomgeving. Het plafond van de Ridderzaal is een handgeschilderd kunstwerk.

Deze vergaderruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is voorzien van een beamer met een scherm en draadloze internetverbinding. Qua capaciteit is de zaal geschikt voor maximaal 32 personen in cabaret, 24 personen in Carré en 18 personen in U-vorm.

Over het Koetshuis

Voor het kasteel bevinden zich 2 gebouwen, de Oranjerie en het Koetshuis. Deze gebouwen zijn in 1870 gebouwd als onderdeel van de buitenplaats. Tegenwoordig beschikt het Koetshuis over twee prachtige vergaderzalen met een centrale ontvangstruimte met eigen koffiecorner en toiletruimtes. De Spiegelzaal en Ridderzaal zijn nagenoeg twee identieke zalen en zijn beide voorzien van een prachtig handbeschilderd, koepelvormig plafond.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Ridderzaal:

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

In een natuurlijke omgeving

Wilt u graag vergaderen in Putten of omgeving? Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie of ruimte voor uw seminar of workshop? Kasteel De Vanenburg, 5 minuten vanaf afslag Nulde aan de A28, is makkelijk te bereiken. En één van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland! Wij beschikken over 12 vergaderzalen en hebben ruimte tot in totaal 300 personen. Ontdek ook de andere mogelijkheden voor vergaderen op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

FBNL0 staand bewerkt

Wij bespreken graag met u de opties of wees welkom om de zaal eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor de mogelijkheden. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54