Reserveer tafel Boek kamer

Een bijeenkomst in
een unieke ruimte

Header Spiegelzaal vergaderlocatie midden Nederland Kasteel De Vanenburg

De Spiegelzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Een prachtige lichte ruimte met de garantie voor een inspirerende werkomgeving. Het plafond van de Spiegelzaal is een handgeschilderd kunstwerk. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 32 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm, voorzien van een beamer met een scherm en draadloze internetverbinding.

Voor het kasteel bevinden zich 2 gebouwen, de Oranjerie en het Koetshuis. Deze gebouwen zijn in 1870 gebouwd als onderdeel van de buitenplaats. Tegenwoordig beschikt dit gebouw over twee prachtige vergaderzalen met een centrale ontvangstruimte met eigen koffiecorner en toiletruimtes. De Spiegelzaal en Ridderzaal zijn twee identieke zalen en beide voorzien van een prachtig handbeschilderd, koepelvormig plafond.

In een natuurlijke omgeving

Wilt u graag vergaderen in Putten of omgeving? Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie of ruimte voor uw seminar of workshop? In de natuurrijke omgeving, bij afslag Nulde aan de A28, is Kasteel De Vanenburg makkelijk te bereiken. Eén van de meest inspirerende vergaderlocaties van Nederland! Wij beschikken over 12 vergaderzalen en hebben ruimte tot 275 personen. Ontdek ook de andere mogelijkheden voor vergaderen op de Veluwe bij Kasteel De Vanenburg.

Onbezorgd vergaderen

Wilt u effectief vergaderen? Focus u volledig op uw bijeenkomst en wij zorgen voor de rest. Wie bieden u verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kunt u de Spiegelzaal huren met een 4-uurs vergaderarrangement of een 8-uursvergaderarrangement inclusief lunch of diner. Of bent u op zoek naar een locatie voor meerdaagse bijeenkomst, dan bieden wij u ook 12-, 24- en 32-uurs vergaderarrangementen.

Waarom de Spiegelzaal?

  • Een lichte ruimte met de garantie voor een inspirerende vergaderomgeving
  • Flexibele opstelling
  • Ruimte tot maximaal 32 personen
  • In combinatie te gebruiken met de Ridderzaal

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Spiegelzaal:

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Meer weten?

FBNL0 staand bewerkt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Spiegelzaal? Wij denken graag met u mee. Ook bent u van harte welkom om de zaal eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54