Reserveer tafel Boek kamer

Veelzijdige zaal
in het kasteel

000 DSC  KasteeldeVanenburg VanPallandtzaal

De Van Pallandtzaal is een schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In deze koninklijke zaal hangt een collectie met portretten van de Hollandse Meesters aan de muur. De ruimte dient zich zeer goed voor een exclusief diner of bijvoorbeeld een dinerpresentatie. Vanuit deze zaal heeft u schitterend uitzicht over de entree en de kasteeltuinen.

Voor elk samenzijn

De Van Pallandtzaal is geschikt voor elke samenkomst, denk aan een huwelijksvoltrekking, intiem diner of een zakelijke bijeenkomst. De zaal heeft een flexibele opstelling, waardoor hij ook geschikt is voor ontvangsten. Wilt u tijdens het diner een presentatie geven? In de zaal is een beamer en groot scherm aanwezig, waardoor de zaal ingericht kan worden voor een presentatie diner. De zaal is geschikt voor minimaal 15 tot maximaal 60 gasten. In een ceremonieopstelling is de Van Pallandtzaal geschikt tot 60 personen en bij een lunch of diner tot maximaal 50 personen.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Van Pallandtzaal:

image
image
image
image
image
image

Meer informatie?

FBNL0 staand bewerkt

Wilt u dineren met een groep bij Kasteel De Vanenburg? Neem gerust contact met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken graag mee met uw wensen. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54