Reserveer tafel Boek kamer

Voorstelling Rimpelingen

foto rimpelingen

Een onvergetelijke ervaring

Op 18 februari 2023 is de unieke voorstelling 'Rimpelingen, het geheim van een hofhouding' voor de laatste keer te beleven bij Kasteel De Vanenburg. Tijdens deze voorstelling creëren theatermakers Marjolein Bierens en Monique van Hinte samen met zes blinde/ slechtziende spelers voor een geblinddoekt publiek een unieke ervaring. De voorstelling gaat in première bij Paleis het Loo en is vervolgens te zien bij vijf Gelderse kastelen en Dialoog Ermelo.

Het verhaal

Tijdens deze voorstelling staat het verhaal van een vergeten groep blinde bedienden die is achtergebleven in het paleis van de koninklijke familie centraal. Hun blindheid maakte hen geschikt om in de nabijheid van de familie te verkeren die zich zo schijnbaar ongezien en vrij kon bewegen.

U wordt deelgenoot van ‘de wereld zonder zicht’ van deze bedienden. Zij delen hun verhalen terwijl ze voorbereidingen treffen voor een koninklijk maal. Geluid (tekst en soundscapes) , geur en tast nemen in deze bijzondere voorstelling een belangrijke plaats in.

Als na afloop de blinddoeken af gaan, volgt een speciaal door de chef bereide maaltijd die aansluit bij het verhaal van de voorstelling. Wij maken de ervaring hierbij compleet met een verrassingslunch- of diner. Dat de maaltijd koninklijk zal zijn met de heerlijkste gerechten leidt geen twijfel! Het wordt gegarandeerd een culinair en onvergetelijk feest!

Ticketverkoop

U kunt kaartjes kopen voor de middag en voor de avond.

Rimpelingen inclusief uitgebreide lunch

Ontvangst met drankje vanaf: 11.30 uur
Aanvang voorstelling: 12.00 uur
Einde: 14.30 uur

Rimpelingen inclusief uitgebreid diner

Ontvangst met drankje: vanaf 16.30 uur
Aanvang: 17.00 uur
Einde: 19.30 uur

Kaartjes kunt u bestellen via de website van Rimpelingen: