Reserveer tafel Boek kamer

Diner menu

Gebraden achterbout van hert met aardappelmousseline, pompoen, spruiten en rodewijnjus 0

Het menu


Menu van de chef


Drie gangen menu van de chef
Voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

€ 50

Vier gangen menu van de chef
Voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert

€ 63

Vijf gangen menu van de chef*
Voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-kaas van onze kaaswagen-dessert

€ 75

Menu gastronomique*
Zes gangen menu van de chef compleet
inclusief brood, bijpassend wijnaragement** 1/2 glas wijn per gang
tafelwater en koffie / thee compleet

€ 130


*) Tot 19.00 uur een per tafel te bestellen 

**) Het is ook mogelijk om het bijpassende wijnarrangement te vervangen door ons thee-arrangement


Vanenburger gerechten


Tournedos Rossini
Ossenhaas op krokante crouton met ganzenlever, truffel en jus van maderia

€ 45

Vis van de dag

dagprijs

Salade riche
Rijkgevulde salade met o.a. serranoham, gamaba's, gepocheerd ei en eendeleverkrullen

€ 21

1/2 Kreeft
Met risotto, venkel, asperge en Hollandaisesaus

€ 38


Per gang


Voorgerecht

€ 15

Tussengerecht

€ 18

Hoofdgerecht

€ 29

Kaas van onze kaaswagen

€ 18

Dessert

€ 13


Extra bij het diner


Brood van bakker Piet met huisgemaakte boter
(Inbegrepen bij het menu van de chef)

€ 21

Gillardeau oesters
per stuk
Per half dozijn
gestoomde oester op Oosterze wijze per stuk

€ 5
€ 25
€ 6,50

Verse friet met truffelmayonaise

€ 6

Gemengde salade

€ 7


Wijnarrangement


Bijpassende wijn per glas

€ 9

Wijnarrangement 3 glazen

€ 24

Wijnarrangement 4 glazen

€ 32

Wijnarrangement 5 glazen

€ 40


Thee-arrangement


Bijpassende thee per glas

€ 7

Thee-arrangement 3 glazen

€ 18

Thee-arrangement 4 glazen

€ 24

Thee-arrangement 5 glazen

€ 30