Reserveer tafel Boek kamer

 

Bas Uijlings fotografie  0

Jubileum

De ideale locatie voor uw perfecte jubileum

Bent u binnenkort 5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd of viert u een ander jubileum? Of bereikt u een speciale leeftijd? Van harte gefeliciteerd! Deze speciale dag is reden voor een feest! Wilt u ook een jubileumfeest, familiebijeenkomst of verjaardag vieren? Bij Kasteel De Vanenburg bent u aan het juiste adres en bent u verzekerd van een onvergetelijk samenzijn! Of u uw feest nu wilt vieren met een intiem gezelschap of een grote groep genodigden, onze sfeervolle zalen bieden vele mogelijkheden.

Ouderwets genieten

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen en laat uzelf volledig in de watten leggen. Van kopje koffie met gebak tot een gezellige borrel of van een culinair diner tot aan een smakelijk buffet. Uw feest wordt tot in de puntjes en met persoonlijke aandacht verzorgd.

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag. Een buffet in de Van Essenzaal, een high tea met uitzicht over de kasteeltuinen of een intiem diner in de Serre. Of wat dacht u van een heerlijke lunch in de Van Pallandtzaal en aansluitend een concert in de Oranjerie?

DSC 0

Een geschikte zaal voor jullie samenzijn

Proef de sfeer op Kasteel De Vanenburg alvast met een impressie van onze feestelijke zalen.

Datum alvast vastleggen?

Vanenburg Putten   Foto van Roos ()   verkleind

De datum voor jullie jubileum alvast vastleggen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Willen jullie graag meer informatie? Dan bespreken we graag jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan jullie dag.

Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel 0341 37 54 54