Reserveer tafel Boek kamer

Ideale break-out ruimtes:
Amerika & Europa

Amerika europa zaal

In het souterrain van Vaeneveldtstaete bevinden zich de Amerikazaal en de Europazaal. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor break-out sessies tijdens de vergadering of als trainingsruimte voor maximaal 16 personen per zaal. Wellicht goed om te weten: naar het souterrain is geen lift aanwezig.

Over Vaeneveldtstaete

Afgezonderd op het landgoed bevindt zich het complex Vaeneveldtstaete. Hier kunt u vergaderen in alle rust en afzondering, te midden van de oogstrelende natuur en mooi onderhouden tuinen van het landgoed. Dit complex beschikt over een Staetenzaal met een boardroom en de zalen Amerika en Europa.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Amerika & Europa zaal en Vaeneveldtstaete.

image
image
image
image
image

Benieuwd naar de mogelijkheden?

FBNL0 staand bewerkt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze vergaderruimtes? Wij nodigen u uit langs te komen om Vaeneveldtstaete (Staetenzaal, Europa & Amerika) eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54