Reserveer tafel Boek kamer

Een bijeenkomst in
het midden van de natuur

Staetenzaal Vergaderen

Vergaderen in een unieke ruimte

Afgezonderd op het landgoed bevindt zich het complex Vaeneveldtstaete. Dit complex beschikt over een luxe uitgeruste rondetafel bijeenkomst met vaste bijeenkomst. Hier kunt u vergaderen in alle rust en afzondering, te midden van de oogstrelende natuur en mooi onderhouden tuinen van het landgoed. Niet voor niets heeft deze ruimte enkele jaren dienst gedaan als raadszaal van de gemeente Putten.

Boardroom in de Staetenzaal

Bent u op zoek naar een unieke boardroom voor uw meeting? De Staetenzaal is zeer geschikt voor kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar een vergaderruimte. Comfortabele stoelen, audiovisuele middelen en daglicht zorgen voor een aangenaam verblijf tijdens uw bijeenkomst. De Staetenzaal is geschikt voor groepen tot max. 33 deelnemers. Wat de insteek van de meeting ook is, bij deze boardroom bent u verzekerd van alle mogelijke faciliteiten. Zo is er gratis WiFi, zijn er audiovisuele middelen en heeft u een eigen accommodatie met ontvangstruimte tot uw beschikking.

Break-outsessie

In het souterrain van Vaeneveldtstaete bevinden zich de Amerikazaal en de Europazaal. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor break-out sessies tijdens de vergadering of als trainingsruimte voor maximaal 16 personen per zaal.

Van bestuursvergadering tot bedrijfspresentatie

Met een vergadering bij Kasteel De Vanenburg geeft u een mooi visitekaartje af naar uw zakelijke relaties. De locatie maakt een onvergetelijke indruk waar u medewerkers, relaties of gasten nog lang over napraten. Deze inspirerende vergaderlocatie is een perfecte plek om in een natuurrijke omgeving creatieve plannen te maken, ontwikkelingen te delen of succesvolle besluiten te nemen.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van de Staetenzaal.

image
image
image
image
image
image

Welkom voor een rondleiding!

FBNL0 staand bewerkt

Uiteraard nemen wij graag alle zorgen uit handen en voorziet ons hospitality team u van de beste service. In het voortraject denken wij graag mee met uw wensen. Op de dag zelf wordt u volledig ontzorgd en verwend met onze onvoorwaardelijke gastvrijheid. Bent u benieuwd naar deze vergaderruimte? Wij nodigen u uit langs te komen om onze mooie locatie voor bijeenkomsten eens met eigen ogen te bekijken.

Neem contact op met onze reserveringsmedewerkers voor de mogelijkheden. Graag tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54