Dinerkaart | Restaurant De Vanenburg
Onze verrassingsmenu's worden iedere seizoen vernieuwd en zijn gebaseerd op de Franse keuken, met een open blik naar culinaire invloeden vanuit de gehele wereld - variërend van de Oosterse keuken tot en met onze 'eigen' Veluwe.Vanenburger specials
Voorgerechten
Hert | 22 | |
Ravioli | 25 | |
Ocietra kaviaar(30 gram) | 100 | |
Hoofdgerechten | ||
Kreeft | 45 | |
Tournedos “Rossini” | 50 | |
Fazant | 48 | |
"Spek" knolselderij | 30 | |
Dessert | ||
Vanille parfait | 14 | |
Kaas | 21 | |
Vanenburger menu
1. Octopus | ||
2. Gele biet | ||
3. Rogvleugel | ||
4. Buikspek | ||
5. Ree | ||
6. Kaas | ||
7. Vanille |
Vegetarisch menu
1. Bataat | ||
2. Gele biet | ||
3. Ravioli | ||
4. Jackfruit | ||
5. Knolselderij | ||
6. Kaas | ||
7. Vanille |
3 gangen (1, 5 en 7*) | 54 | |
4 gangen (1, 3, 5 en 7*) | 66 | |
5 gangen (1, 2, 3, 5 en 7*) | 78 | |
6 gangen (1, 2, 3, 5, 6 en 7*) | 90 | |
7 gangen | 102 |
* Wilt u kaas i.p.v. dessert? Het supplement bedraagt vijf euro.
Bijpassend arrangement
Wijnarrangement | 9,50 | |
Wijnarrangement | 5 | |
Thee-arrangement | 7,50 | |
Purezza water still/sparkling | 6,50 |
Welkom!
Van harte welkom in Restaurant De Vanenburg in Putten. Wilt u een tafel reserveren? Wij raden aan om vroegtijdig uw tafel te reserveren. Hebt u een allergie? Meld het ons, wij houden hier graag rekening mee.