Reserveer tafel Boek kamer
lunch header

Culinaire lunch

Prinsheerlijk genieten tijdens uw lunch

Ontdek de smakelijke mogelijkheden van lunchen op Kasteel De Vanenburg. Of u nu met een grote groep komt lunchen of met een klein gezelschap: het wordt gegarandeerd een culinair feest!

Ons restaurant is van dinsdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur geopend voor lunch.
Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons restaurant?

DSC 0

Kleine kaart

Wij presenteren u met trots onze kleine kaart. Op onze kleine kaart vindt u onze lunchgerechten. Door de diversiteit van onze lunchmogelijkheden is er voor elke een gast een geschikt en passend gerecht. Ook is er natuurlijk gedacht aan de kleine prinsen en prinsessen onder ons. Geniet van een heerlijke lunch op ons terras, middenin de kasteeltuinen, of proost samen met uw familie of vrienden in het kasteel onder het genot van een smakelijke bittergarnituur.

Nieuwsgierig naar onze lunch?

Lunchen met een groep

Bent u op zoek naar een restaurant voor een smakelijk en culinaire lunch met uw zakenrelaties, gasten of collega’s? Voor gezelschappen met meer dan 8 personen hebben wij diverse mogelijkheden voor een smakelijke lunch. Daarvoor doen wij graag een passend voorstel op maat. Wij denken graag met u mee en houden zoveel mogelijk rekening met uw specifieke (dieet)wensen.

Vanaf 9 personen:
Vraag een offerte
Lunchbuffet groepen
DSC

Welkom op ons terras

Het zonnigste terras in de achtertuin van Putten

Wilt u op een uniek terras genieten van het mooie weer? Welkom op ons riant terras, achter het kasteel middenin onze historische bomentuin. Het terras is geopend van april tot en met september. Geniet in alle rust van een borrel, lunch of high tea met op de achtergrond de fluitende vogeltjes.

Het terras is de ideale plek om te proosten onder het genot van een heerlijke bittergarnituur, om even een stop te maken tijdens die prachtige fietstocht of om romantisch te lunchen met uw geliefde. We kijken er naar uit om u letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten!