Reserveer tafel Boek kamer

Grand Café

Grand Café Kasteel De Vanenburg Putten

Ontdek de mogelijkheden van een bruiloft in het Grand Café. Het Grand Café met de gezelligste bar geeft de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid. Geschikt voor maximaal 80 personen, maar in combinatie met Klein Vanenburg is er nog veel meer mogelijk.

Het Grand Café is dé ruimte voor een intiem en gezellig samenzijn tijdens jullie bruiloft, bijvoorbeeld voor het aansnijden van de bruidstaart, een borrel, BBQ, buffet, receptie of feest.

Meer dan 80 gasten?

Doordat het Grand Café is gelegen in Klein Vanenburg, is er ook een toegang naar andere de zalen. Klein Vanenburg is een schitterende gerenoveerde boerderij-complex met de volgende ruimtes:

Door de ruimte te combineren met bijvoorbeeld de naastgelegen Tuinzaal of Tuinterras maakt het een aantrekkelijke ruimte voor grotere groepen (tot maximaal 300 gaten). Bij mooi weer kunnen de deuren van het Tuinterras open. Waarbij u en uw gasten kunnen genieten van het prachtige weer op het terras.

Een kleine impressie

Proef alvast een beetje van de sfeer van Klein Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van het Grand Café.

image
image
image

Proef de sfeer zelf op ons landgoed tijdens een rondleiding

Bruid Stephanie op de rode loper bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg

"Tijdens een vrijblijvende rondleiding laat ik jullie alle mogelijkheden en zalen zien. We bespreken jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie leven."

Melissa Ruitenberg

Bel 0341 37 53 92