Reserveer tafel Boek kamer

4 nieuwe Junior Suites

Kasteel De Vanenburg

Met trots presenteren wij onze 4 nieuwe luxe junior suites. De nieuwe suites zijn met de grootste aandacht ingericht en bevatten veel comfort, luxe afwerking en details.

Over de junior suites

Net zoals de andere 44 luxe hotelkamers en –suites van Kasteel De Vanenburg bevinden de nieuwe junior suites zich in het midden van de natuur.  Vanaf een groot terras is daar de eigen entree van de nieuwe suites. Deze zijn modern ingericht met fris en premium afgewerkt interieur. Het bed is een hoogwaardig Nilson Kingsize bed. In het woongedeelte is het bad met bronzen kraan een echte eyecatcher. De elektrische inbouwhaard met waterdamp zorgt voor een gezellige sfeer. Vanaf zowel het zitje als vanaf het bed is de mogelijkheid om televisie te kijken. De badkamer heeft marmeren tegels, twee wasbakken, bronzen kranen en een regendouche.

Voorheen waren er in dit hofje 8 eenpersoonskamers te vinden. De afgelopen maanden is er door aannemer Marnix van Dijk van Made by Marnix en alle betrokkenen hard gewerkt om deze om te bouwen naar 4 Junior Suites. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie.

Een prachtige upgrade

Bernhard Baan, General Manager bij Kasteel De Vanenburg: “Het is een prachtige upgrade van ons hotelkameraanbod. De nieuwe suites zijn een echte aanwinst en kwaliteitsverbetering van wat wij onze gasten bieden tijdens hun verblijf op ons prachtige landgoed. We kijken er dan ook naar uit om onze gasten te mogen ontvangen en een onvergetelijk verblijf te bieden in een van onze 48 kamers en suites.”

Over Kasteel De Vanenburg

Het 4-sterren ‘Superior’ hotel Kasteel De Vanenburg vindt u net buiten het centrum van het dorp Putten, aan de rand van de Veluwe. De 48 hotelkamers en -suites liggen verspreid over vier charmante hofjes op het indrukwekkende 17e-eeuws landgoed. Met de nieuwe suites heeft Kasteel De Vanenburg nu in totaal 10 suites, 18 deluxe kamers en 20 compact kamers. Kasteel De Vanenburg is aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde hotelmerk WorldHotels Collection, dat een verzameling vertegenwoordigt van meer dan 300 unieke en speciale onafhankelijke hotels en resort.

Daarnaast is Kasteel De Vanenburg met haar 12 vergaderzalen een veelzijdig congrescentrum en een romantische trouwlocatie. Verder heeft het hotel ook een restaurant, welke al drie jaar op rij genoemd staat in de Lekker500-gids. Dit restaurant is gelegen in het kasteel en biedt een prachtig uitzicht over de kasteeltuin met historische bomen. Hier kunnen gasten zich culinair laten verwennen met een verrassingsmenu van de chef, met een keuze voor een vegetarisch menu.

Gerelateerde verhalen