Reserveer tafel Boek kamer

Chris & Yvonne

LM Weddings  00px

“Als kind heb je een beeld van je droombruiloft, als dit werkelijkheid wordt is dat heel speciaal. Het was echt álles wat we wilden.”

Drie jaar geleden kwamen Chris en Yvonne voor het eerst bij Kasteel De Vanenburg voor een overnachting. Toen zij de trouwmogelijkheden ontdekten wisten ze het zeker: “Als we ooit gaan trouwen, dan doen we dat hier”. Zo gezegd, zo gedaan. Op 2 september 2022 trouwden Chris en Yvonne bij Kasteel De Vanenburg.

Chris & Yvonne:

"Onze trouwdag was echt de mooiste dag uit ons leven!"

image
image
image
image

Chris en Yvonne zijn gek van de locatie. Dit blijkt wanneer zij zelfs voor dit interview een uur rijden om op locatie te zijn. “Het is voor ons weer een leuk uitstapje en alle mooie herinneringen van onze trouwdag komen weer naar boven. Het blijft hier gewoon zó mooi.” Een gevoel dat vanaf hun eerste indruk is blijven hangen. “De rust die het uitstraalt en de klassieke sfeer; wij hadden allebei direct het wauw-gevoel! We zagen onze trouwdag al helemaal voor ons .”

“Vooraf ben je natuurlijk best gespannen voor zo’n bijzondere dag. Eenmaal op de dag zelf voelde het niet stressvol, maar juist heel relaxed. We werden goed ontvangen door het personeel en hadden zelf ook alles tot in de puntjes voorbereid. Dat geeft een hoop rust en zorgt dat je er écht van kan genieten.”

“We wilden onze trouwdag qua uitstraling graag een beetje naar onze eigen hand zetten en hebben de locatie her en der een beetje aangekleed naar onze wensen. Zo hebben we wat vazen en bloemen neergezet en een mooie banner opgehangen aan het balkon. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kan soms het gevoel hebben dat je één van de velen bent, maar dat gevoel hadden we hier absoluut niet."

"We hebben écht gastvrijheid ervaren!”

Chris en Yvonne trouwden op een zonnige vrijdag met 26 graden. “We wilden graag buiten trouwen en gelukkig liet het zonnetje ons niet in de steek! Het was een heerlijke zonnige dag. Terwijl wij foto’s gingen maken kon ons gezelschap gezellig een borrel drinken met elkaar of zelf een plekje uitzoeken in de mooie tuin.”

Ondanks het prachtige weer gaf een binnenlocatie als back-up veel rust bij het bruidspaar. “De mogelijkheid om te kunnen switchen tussen binnen en buiten bij slecht weer is toch wel een fijn idee. De plek bij de theekoepel vinden wij heel mooi en romantisch, maar ook de Oranjerie is een erg sfeervolle zaal!”

“We willen ook écht nog even het personeel benoemen. Iedereen was zo vriendelijk, attent en behulpzaam met alles. Dat maak je niet altijd mee. Aan alles was gedacht. Zelfs een flesje champagne en rozenblaadjes op de kamer.” Ook het gezelschap van Chris en Yvonne genoot van de dag. “Iedereen heeft het als geweldig ervaren. Velen kenden de locatie nog niet, maar ze vonden het allemaal prachtig. Onze trouwdag was écht de mooiste dag van ons leven!”

Het enige minpuntje aan hun bruiloft? “Zo’n dag gaat snel langs je heen. Je leeft er zo lang naartoe, maar je moet er eigenlijk nóg wat extra van genieten. Mochten we onze trouwdag nog eens vieren, dan vieren we het feest zeker weer hier!”

Sfeerimpressie van Chris & Yvonne's dag

Fotografie: LM Weddings

image
image
image
image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen

Bruiloft uitgelicht
A

Martijn & Fenny

Nederland zat nog in een lockdown toen Martijn zijn Fenny ten huwelijk vroeg in december 2021. Het optimistische paar liet zich ondanks alles niet afschrikken en ging direct op zoek naar een passende locatie. Martijn, oorspronkelijk uit Putten, dacht al snel aan Kasteel De Vanenburg. En diep van binnen wist hij: “Als Fenny deze plek ziet dan is ze direct verkocht.” Een rondleiding tijdens een open dag was genoeg om Martijns voorspelling uit te laten komen, Fenny was meteen enthousiast. Op 14 oktober 2022 gaven zij elkaar dan ook op Kasteel De Vanenburg het ja-woord.

Lees verhaal