Reserveer tafel Boek kamer

Herrald & Natalia

WhatsApp Image 0 0 0 at

“I couldn't imagine a more beautiful day, is that too cheesy? But it’s true tho”

Een goed bereikbare locatie met de mogelijkheid tot overnachting. Daar gingen Herrald en Natalia naar op zoek voor hun trouwdag. Na meerdere locaties te hebben bezocht wisten zij het zeker: het wordt Kasteel De Vanenburg. Op vrijdag 1 juli 2022 trouwden Herrald en Natalia op het 17e-eeuwse landgoed.

Herrald & Natalia:

“Alles was in goede handen, de mensen hier weten echt wat ze doen.”

image
image
image
image
image
image

Natalia weet haar eerste indruk van Kasteel De Vanenburg nog erg goed. “Ik liep naar binnen en dacht echt ‘wauw, wat is het hier mooi’. Het heeft een hele romantische setting en alle medewerkers liepen echt met een glimlach op hun gezicht rond.” Niet alleen daarom kozen Herrald en Natalia voor Kasteel De Vanenburg.Het stel zocht een plek die bling en no nonsense combineerde. “Er was hier gewoon geen gedoe. Alles was makkelijk en mogelijk. Daarnaast straalt Kasteel De Vanenburg zeker luxe uit, maar je wordt heel goed en respectvol behandeld. Alles kon en we voelden ons hier erg op ons gemak."

We zijn nog steeds blij dat we het hier getrouwd zijn.

Doordat Natalia zelf oorspronkelijk uit Miami komt was een deel van het gezelschap internationaal. Veel waren de dag voor de bruiloft al aanwezig en het bruidspaar heeft met deze groep in het Grand Café gezeten en samen een drankje gedaan. “Dit was erg leuk omdat mensen elkaar ook weer zagen na het vrijgezellenfeest. Dat dit kon vonden we erg fijn, zeker omdat het Grand Café hier normaal niet voor geopend wordt.”

De dag zelf verliep erg relaxed voor het bruidspaar. “Alles was in goede handen, de mensen hier wisten echt wat ze deden. Wij zagen elkaar voor het eerst toen Natalia naar het altaar liep in de Oranjerie. Dit is iets heel Amerikaans, maar het zorgde voor een mooi moment. De Oranjerie is ook een prachtige zaal om te trouwen.” En ondanks dat de deuren van de Oranjerie niet goed open gingen hebben Herrald en Natalia hun dag als erg soepel ervaren. “Dat is iets waar je nu ontzettend om kan lachen. Ik vond het sowieso op dat moment ook al grappig,” vertelt Herrald. En ondanks dat er overdag in hun dinerzaal een vergadering was voelde het voor het bruidspaar was het echt hún dag. “Tegen de tijd dat wij er kwamen leek het alsof die bijeenkomst nooit plaats had gevonden. Alles was netjes en stond klaar. Dat was de hele dag door zo.”

Wat het bruidspaar het meeste heeft ervaren? Flexibiliteit.

"We hadden geen idee wat allemaal bij een bruiloft kwam kijken, maar Melissa was heel geduldig en dacht veel met ons mee.” “Ook toen mijn moeder een hispanic cultuuraspect wilde toevoegen aan de dag door middel van snoepjes, werd dit allemaal last minute goed verzorgd. Het meedenken, de situatie begrijpen, zien waarin we vastlopen en dat we alles konden vragen… we hebben hier veel gemak van gehad en dat wetende hadden het niet graag ergens anders gedaan.”

Het allermeest hebben Herrald en Natalia genoten van het feest. “Het was duidelijk een celebration. Ook dat iedereen bleef slapen en we de dag erna met elkaar ontbeten was heel gezellig. Wij moesten zelf al snel weg om ons vliegtuig te halen, maar dat de rest rustig achter bleef, had juist iets heel leuks.”

Als het stel wordt gevraagd hun dag in één zin te omschrijven zegt Natalia: “Ik kan me echt geen mooiere dag voorstellen. Is dat heel ‘cheesy’? Maar het is wel waar!” Ook Herrald sluit hierbij aan: “Alles verliep gewoon soepel, er werd ontzettend meegedacht en jullie waren enorm flexibel. ”

Sfeerimpressie van Herrald & Natalia's dag

Fotografie: Shauni Hartland

Bloemist: Cora Schrijver-Noordman

image
image
image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen

Bruiloft uitgelicht
A

Martijn & Fenny

Nederland zat nog in een lockdown toen Martijn zijn Fenny ten huwelijk vroeg in december 2021. Het optimistische paar liet zich ondanks alles niet afschrikken en ging direct op zoek naar een passende locatie. Martijn, oorspronkelijk uit Putten, dacht al snel aan Kasteel De Vanenburg. En diep van binnen wist hij: “Als Fenny deze plek ziet dan is ze direct verkocht.” Een rondleiding tijdens een open dag was genoeg om Martijns voorspelling uit te laten komen, Fenny was meteen enthousiast. Op 14 oktober 2022 gaven zij elkaar dan ook op Kasteel De Vanenburg het ja-woord.

Lees verhaal