Reserveer tafel Boek kamer

Daan & Lotte

Kasteel De Vanenburg

Een sprookjesachtig weekend vol liefde: 

Het trouwverhaal van Daan en Lotte op Kasteel De Vanenburg

Op 29 april 2023 vond de betoverende bruiloft plaats van Daan en Lotte op ons prachtige landgoed. Daan en Lotte hebben hun liefdesverhaal met ons gedeeld en vertelden over het aanzoek, de keuze voor Kasteel De Vanenburg en de meest memorabele momenten van hun droombruiloft.


Een aanzoek vol puzzels en romantiek:

Voor Daan was het aanzoek aan Lotte een goed bewaard geheim. Een week voor hun 7-jarig jubileum verraste hij haar met een paar bijzondere puzzels die Lotte uiteindelijk naar een specifieke locatie en tijdstip leidden. Daan nam Lotte mee naar het Noorderplantsoen in Groningen, waar hij op het bankje waar ze elkaar voor het eerst spraken, op zijn knie ging en haar ten huwelijk vroeg.


De keuze voor Kasteel De Vanenburg:

Het bruidspaar is vrijwel direct na het aanzoek aan de slag gegaan met het organiseren van hun grote dag. Voor hun droombruiloft waren Daan en Lotte op zoek naar een bijzondere locatie met een indrukwekkende uitstraling. Ze wilden graag een weekend bruiloft met onder andere een pubquiz vooraf en een gezamenlijk ontbijt als afsluiter. Het was om die reden belangrijk dat de gasten konden blijven overnachten, dat de locatie alles kon accommoderen en dat de catering goed was. Verder moest de locatie ook voldoen aan het budget. Na uitgebreid online onderzoek kwam Kasteel De Vanenburg als een van de weinige locaties in Nederland naar voren die aan al hun wensen voldeed.

Na een bezoek aan ons landgoed waren Daan en Lotte overtuigd dat dit de perfecte locatie was voor hun bruiloft. "De wow-factor was meteen aanwezig toen we het kasteel zagen. Het was echter vooral de betoverende Oranjerie, als uit een sprookje getekend, waar we wisten dat we elkaar het ja-woord wilden geven."

Op de bruiloftsdag zelf was er een mix van emoties, van spanning voor de ceremonie tot puur genieten gedurende de hele dag. "De ceremonie was het absolute hoogtepunt, met een prachtig aangeklede Oranjerie, muzikale begeleiding van een harpist, onze geloften, prachtige speeches en de aanwezigheid van onze geliefden. Het feest in het Groot Auditorium vormde een geweldig slotstuk van de dag."


Een droombruiloft die werkelijkheid werd:

Hoewel Daan en Lotte een idee hadden van hun droombruiloft, overtrof de werkelijkheid hun verwachtingen. Een bijzondere locatie, het perfecte programma, getalenteerde leveranciers en de ultieme sfeer kwamen samen op hun bruiloft, wat ze vooraf niet hadden kunnen bedenken. Het bruidspaar benadrukte dan ook twee belangrijke voordelen van Kasteel De Vanenburg. Ten eerste, de uitstekende begeleiding van huwelijksspecialist Melissa, die snel en behulpzaam antwoord gaf op al hun vragen. Ten tweede, de mogelijkheid om alles op één locatie te doen, inclusief overnachtingen, waardoor kostbare tijd werd bespaard en een echt weekendgevoel werd gecreëerd voor de gasten.

"Het personeel van Kasteel De Vanenburg, overtrof alle verwachtingen. Jullie hebben ons alles gegeven waar we van tevoren van droomden. De gastvrijheid, oog voor detail en heerlijk eten waren opmerkelijk. Dit maakt Kasteel De Vanenburg tot een uitermate geschikte trouwlocatie!"Wij wensen Daan en Lotte alle geluk en liefde in hun huwelijk!Daan & Lotte

Fotografie: Maryla Fossen

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen

Bruiloft uitgelicht
A

Martijn & Fenny

Nederland zat nog in een lockdown toen Martijn zijn Fenny ten huwelijk vroeg in december 2021. Het optimistische paar liet zich ondanks alles niet afschrikken en ging direct op zoek naar een passende locatie. Martijn, oorspronkelijk uit Putten, dacht al snel aan Kasteel De Vanenburg. En diep van binnen wist hij: “Als Fenny deze plek ziet dan is ze direct verkocht.” Een rondleiding tijdens een open dag was genoeg om Martijns voorspelling uit te laten komen, Fenny was meteen enthousiast. Op 14 oktober 2022 gaven zij elkaar dan ook op Kasteel De Vanenburg het ja-woord.

Lees verhaal