Reserveer tafel Boek kamer

De Goudse Verzekeringen

0

“Er echt even tussenuit!”

De Goudse Verzekeringen over Kasteel De Vanenburg

December 2022

PUTTEN - De Goudse Verzekeringen heeft de ideale locatie voor hun jaarlijkse 2-daagse heissessie met het verkoopteam gevonden bij Kasteel De Vanenburg. Als je als familiebedrijf uit Gouda ‘persoonlijke aandacht’ hoog in het vaandel hebt staan en een locatie vindt waar het allemaal draait om gastvrijheid, dan weet je dat je een goede match bent. Afgelopen november kwam het verkoopteam bijeen op het 17e-eeuwse landgoed in Putten. Philip van Gangelen van de Goudse Verzekeringen vertelt over hun ervaringen.

Eén keer per jaar komt het verkoopteam van de Goudse bijeen, om samen terug te blikken én vooruit te kijken. “Het is een mooie bijeenkomst geweest, het doel was: met z’n allen dezelfde richting op. Dat is uitstekend gelukt!” vertelt Philip. Extern vergaderen heeft grote voordelen. Zo vertelt Philip: “Je bent er met z’n allen echt even tussenuit. De telefoons gingen allemaal uit, waardoor we echte focus hadden op het doel van onze bijeenkomst.” En daarvoor is Kasteel De Vanenburg een mooie locatie. “Je hebt het gevoel in ‘the middle of nowhere’ te zitten en dat is heel positief, want het geeft echt rust.

Indrukwekkend én mooi

Het gevoel is direct goed bij aankomst. “Mijn allereerste indruk? Indrukwekkend! Het is keurig, mooi, statig en luxe. Het kasteel met het Koetshuis en de Oranjerie alleen al is een mooi gezicht. Bij aankomst kun je keurig netjes parkeren en er hangen allemaal paraplu’s. Het ziet er mooi uit, het is keurig georganiseerd en de ontvangst is goed!”

Het plaatje klopt

De Goudse Verzekeringen komt voor de 4e keer op rij terug bij Kasteel De Vanenburg. “We hebben goede ervaringen, we waren bekend met de zalen en de parkeergelegenheid is goed. Het eten is echt fantastisch, daar hechten wij veel waarde aan. Een pluspunt is ook het lokale bier: Hert Bier uit Putten. Heerlijk om mee na te borrelen aan het einde van de dag. Het plaatje klopt gewoon helemaal!” Tijdens het programma is het ook heerlijk om een wandeling over het landgoed te maken. “Een wandeling rondom de gracht, zo langs het theekoepeltje, waar ook getrouwd kan worden, vinden wij erg mooi. Iedere keer ontdekken we iets nieuws. Zo hebben we deze keer tegenover het kasteel, aan de andere kant van de Vanenburgerallee, gewandeld,” vertelt Philip.

"Wat hebben de familiebedrijven Goudse Verzekeringen & Kasteel De Vanenburg gemeen?
Alles draait om persoonlijke aandacht."

Een unieke ervaring

“Het landgoed is echt goed onderhouden: het ziet er pico bello uit! Eten in de Serre vind ik een unieke ervaring, het is erg sfeervol, vooral als het ‘s avonds donker is,” vertelt Philip vol lof. Of alle medewerkers uit het verkoopteam dezelfde ervaring hebben? “Jazeker, we hebben intern geëvalueerd en we komen uit op een 8,6! Een volgende keer willen we ook graag een actieve buitenactiviteit, dat hebben we als programmamakers nog in overweging. De grote voordelen waren: een mooie omgeving, goede bereikbaarheid, heerlijk eten, frisse kamers én een prachtige omgeving. Het was gewoon goed geregeld: klaar!”

Een snelle reactiesnelheid

Aandacht zit vaak in de kleine dingen. “Een verrassing voor de jarige, meedenken bij vragen, aanslaan van de juiste toon en snel hulp bieden: dit hebben wij ervaren vanaf het offertetraject tot aan de bijeenkomst. Hadden we een vraag? Dan kwam er al snel iemand aangereden op een golfkar. De reactiesnelheid was gewoon erg goed! De trainer had bijvoorbeeld veel spullen bij zich, dan stonden jullie klaar met een golfkar om hem op te halen of weg te brengen.”

Een kritische noot?

En of Philip, waar persoonlijke aandacht in de genen zit, ook een kritische noot heeft? “Ja, met een rolkoffer over het grind, is absoluut geen gelukkige combinatie. Het was ons ook ontgaan dat de zonneschermen in de zaal naar beneden konden, maar dat mocht zeker de pret niet drukken.” Wat Philip echt onderscheidend vindt: “Bij onze vorige bijeenkomst heeft General Manager Bernhard Baan het verhaal van Kasteel De Vanenburg verteld. Heel bijzonder om de geschiedenis en visie van het 17e-eeuwse landgoed te horen! Zoiets maken we niet vaak mee.”

“De volgende bijeenkomst is nog niet gepland, maar dat gaat zeker gebeuren,” vertelt Philip vol overtuiging. “We weten de weg naar jullie heel goed te vinden!”

Impressie 2-daagse heisessie

Het verkoopteam van de Goudse Verzekeringen bij Kasteel De Vanenburg, met sessies in het Koetshuis, Oranjerie en diner in de Serre en een wandeling over het landgoed.

image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen